Pursaklar Belediyesi aşevi hizmeti ile ihtiyaç sahiplerinin karınlarını doyuyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yıllardır devam eden hizmet ile bir çok eve sıcak yemek giriyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bu programın aynı şekilde devam edeceğini ifade ediyor.

Pursaklar Belediyesi aşevi hizmeti ile ihtiyaç sahiplerinin karınlarını doyuyor

Günlük yaşamda insanların hayatlarını devam ettirmesi için olmazsa olmazlar arasında sağlıklı bir şekilde beslenme geliyor. Pursaklar'da çeşitli sebeplerden dolayı maddi imkanı bu duruma el vermeyen ve beslenme konusunda sıkıntıların imdadına Belediye tarafından verilen Aşevi hizmeti yetişiyor.

AŞEVİ İLE SICAK YEMEK İMKANI

Pursaklar Belediyesi tarafından tespit edilen ve yemek konusunda maddi imkansızlıklar yaşayan ailelere sıcak yemek götürülüyor. Pursaklar Belediyesi bünyesinde çalışan aşçılar tarafından hijyen kurallarına bağlı kalınarak hazırlanan ev yemekli yılın her döneminde vatandaşlara ulaştırılıyor.

Pursaklar Belediyesi aşevi hizmeti ile ihtiyaç sahiplerinin karınlarını doyuyor

Gıda hassasiyeti ön planda tutularak hazırlanan yemekler kimsesiz ve ihtiyaç sahibi Pursaklar sakinlerine hızlı bir şekilde yetiştiriliyor. Sosyal belediyecilik hizmeti kapsamında uygulanan Aşevi hizmeti ile ihtiyaç sahiplerine güven duygusu aşılanıyor.

"HEMŞERİLERİMİZLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de "Hiçbir vatandaşımızın aç olarak yatağa girmemesi bizim için büyük önem arz ediyor. Bu doğrultuda da sürekli hemşehrilerimizle iletişim halindeyiz" diyerek aşevi uygulamasının önemine dikkat çekti.

Pursaklar Belediyesi de devam ettirilen aşevi hizmetini güncelleyerek sürdürdüklerini ifade ediyor. Bu hizmetten yararlanacak kişileri tanıyan ya da bizzat kendisi yararlanmak isteyenler Pursaklar Belediyesi'nden detaylı bilgi alabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER