Pursaklar Belediyesinin her sene ilçede düzenlediği ve kitap severler açısından keyifli anların geçirildiği 3. Kitap günleri 16 Şubat Pazar günü tamamlanacak. İnsanların yeni kitaplarla tanıştığı ve çok sayıda yayınevinden çıkan kitapları yakından inceleme fırsatı bulduğu Kitap Günleri, tanınmış yazar ve alanında ünlü isimleri de misafir ediyor. Etkinliği daha renkli hale getiren söyleşilerde 15 Şubat'a 3, 16 Şubat'ta ise 2 isim sevenleriyle buluşacak.
SON 2 GÜNDE 5 İSİM SEVENLERİYLE BULUŞACAK
15 Şubat'ta ilk olarak son dönemin adı en çok duyulan gazeteci ve sunucularından Fulya Öztürk ile gazteci Türker Akıncı saat 13:30'da Pursaklar 3. Kitap Günlerine katılacak. Saatler 16:00'ı gösterdiğinde televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer sevenleriyle bir araya gelecek.
Pursaklar 3. Kitap Günlerinin son gününde ilk olarak Yazar ve Aile Danışmanı Saliha Erdim'in söyleşisi olacak. Pursaklar Belediyesi 3. Kitap Günlerinin son konuğu televizyon sunucusu ve yazar Bekir Develi olacak. İsteyen herkes Pursaklar Yaşam Merkezine gidip 3. Kitap Günleri programlarına katılabiliyor.