Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 erkek hokey takımının idmanını Başkan Çetin izledi!

Pursaklar ilçesinde spora olan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Çeşitli spor faaliyetlerini ilçe halkına sunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, U16 erkek hokey takımının idmanını izledi.

Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 erkek hokey takımının idmanını Başkan Çetin izledi!

Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 erkek hokey takımının idmanını Başkan Çetin izledi! - Pursaklar Belediyesi hak ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile ilçedeki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Pursaklar ilçesinde çeşitli yatırımlar kazandıran belediye, spora ve sporcuya olan desteklerini de sürdürüyor.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

PURSAKLAR BELEDİYE SPOR KULÜBÜ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

U18 ve U16 klasmanlarında geçtiğimiz yıllarda Türkiye Şampiyonluğu kazanan Pursaklar Belediye Spor Kulübü, yeni başarılar ve yeni yetenekleri ortaya çıkarmak adına sıkı çalışmalarına devam ediyor.

4.jpg

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de saha çalışmalarına devam ederken hokey sporunda şampiyonluklar kazanan ve ülke sporuna yıldız oyuncular kazandıran Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 erkek hokey takımının idmanını izledi. Hokey’de geleceğe damga vuracak yeni yeteneklerin keşfedileceği U16 erkek hokey takımının idmanını izlemek üzere antrenmana gelen Başkan Çetin, sporcuları yakından gözlemledi.

1-001.jpg

​​​​​‘‘BU EKİP ÇOK İŞ YAPACAK’’

U16 ve U18 takımların kazandıkları kupaların ve büyük başarıların ardındanPursaklar ilçesinde hokey alanına ilgi ve alakanın gün geçtikçe arttığını belirten Belediye Başkanı Çetin; ‘‘16 yaş altı erkek hokey takımımızın idmanına katıldım. İstek, gayet ve yetenek dolular. Bu ekip çok iş yapacak. İnancım tam. Kazanma arzusu hepsinin gözlerinden okunuyor.

2.jpg

Başarılı bir sezon geçirmelerini dilerim. Bugün olduğu gibi yarında, spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi. Spora ve sporculara desteklerini esirgemeyen Başkan Çetin, ilerleyen dönemde bu desteklerini sürdüreceklerinin altını çizdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER