Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den uygun fiyatlı pazar açıklaması

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Mimar Sinan kapalı pazar yer ilgi görmeye devam ediyor. Tasarımı ve mimarisi ile rahat ve farklı bir alışveriş imkanı sunan alan, indirimlerle de adından söz ettiriyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den uygun fiyatlı pazar açıklaması

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in ilçede gerçekleştirdiği hizmetler arasında yeni pazar yerleri açmak ve var olan pazar yerlerini geliştirmekte bulunuyor. Vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerine göre açılan pazar yerleri alışılagelmiş alanlardan farklı özellikler taşıyor.

İNDİRİM İÇİN BURAYA GELİNİYOR

Bu farklılıklara sahip yerlerden birisi de Mimar Sinan Kapalı Pazar yeri olarak ön plana çıkıyor. 2 bin 200 metrekarelik bir alana kurulan pazar yerinde 60 tezgahlık yer bulunuyor. Hizmete girişinin 1. yılını Kasım ayında kutlayacak olan Mimar Sinan Pazar yeri son günlerde kendisinden çok indirimli alışveriş yapılması ile adından söz ettiriyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den uygun fiyatlı pazar açıklaması

BAŞKAN ÇETİN'DEN ÇAĞRI

Geçtiğimiz hafta Pursaklar Belediyesinin Pursaklar'ın en ucuz pazarı diyerek duyurduğu uygun fiyatların ardından vatandaşın pazara ilgisi yüksek olmuştu. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Mimar Sinan Kapalı Pazarına yaptığı daveti yineledi.

Sosyal medya hesabından pazardaki görüntüleri paylaşan Ertuğrul Çetin "Mimar Sinan Kapalı Pazarımız en uygun fiyatlarla sizleri bekliyor" şeklinde konuştu. Pursaklar halkının ve çevre ilçelerde yaşayanların bu pazara ilgisinin sürmesi ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER