Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 15 Temmuz programına davet etti

Ankara'da yarın günün en önemli etkinliği Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşecek. 15 Temmuz'un yıl dönümü dolayısıyla yapılacak Demokrasi nöbetine katılımın yüksek olması bekleniyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 15 Temmuz programına davet etti

Başkent Ankara 15 Temmuz gecesinde yaşanan olayların büyük bir kısmının merkezinde yer almıştı. Ülkenin başkenti olmasından dolayı yönetim binalarının Ankara'da oluşu, art niyetli kalkışmaların merkezinin burası olmasını sağlamıştı.

VATANDAŞLAR MİLLİ İRADE İÇİN SOKAKLARDAYDI

Darbecilerin sözde bildirisinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halkı meydanlara ve havaalanlarına davet etmiş, bu girişime karşı konulmasını istemişti. Çağrıyı alan halk güvenlik güçleri ile beraber darbecilere karşı mücadele ederek önemli bir irade ortaya koymuştu.

Bir çok kanlı olayın yaşandığı Ankara, 15 Temmuz'un 8. yıl dönümünde anma etkinlikleri için toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak programa Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den de bir davet geldi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 15 Temmuz programına davet etti

BAŞKAN ÇETİN VATANDAŞLARI PROGRAMA ÇAĞIRDI

Başkan Çetin yaptığı paylaşımda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri’nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 15 Temmuz Demokrasi Nöbetinde buluşalım" diyerek ilçe sakinleri olmak üzere herkesi ilgili yere çağırdı.

Ankara'nın farklı yerlerinden ve civar şehirden vatandaşların yapılacak programda hazır olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende nasıl bir konuşma yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER