Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Haber Ankara ofisini ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Serhat Medya bünyesinde bulunan Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Haberankara.com imtiyaz sahibi Serhat Karaman ile Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe ve medya hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Haber Ankara ofisini ziyaret etti

Haberankara.com Gülcan Özer / Özel Haber - Pursaklar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ertuğrul Çetin, son dönemde gerçekleştirdiği projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından bir kere daha halkın teveccühü ile Pursaklar Belediye Başkanlığı görevine devam etme yetkisi alan Ertuğrul Çetin, projelerine kaldığı yerden devam etmişti.

Yenimahalle ilçesinde bulunan Haber Ankara ofisini ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ve beraberindeki heyet İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman ile görüşme gerçekleştirdi. Ses getiren haberleri, tarafsız ve ilkeci habercilik anlayışı ile Ankara halkının sesi olmaya devam eden Haberankara.com'u ofisinde ziyaret eden ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, medya ve Pursaklar hakkında görüşlerini paylaştı.

PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN'DEN HABERANKARA.COM OFİSİNE ZİYARET!

Serhat Medya olarak ulusal habercilikte yakaladığı başarıyı yerel habercilikte Haber Ankara markası olarak sürdürmekte olan ekibimizi ziyaret eden Başkan Çetin, burada editörlerimizin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yürütmüş olduğu projeler ve Pursaklar Belediyesi'nin çalışmalarından bahseden Başkan Çetin, burada çalışanlarla kısa bir sohbette bulunarak çalışmaları hakkında fikirlerini paylaştı. Haberankara.com İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman ile gerçekleştirdiği görüşmede ‘Medyada Pursaklar’ başlığı adı altında bilgiler alarak karşılılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Haber Ankara ofisini ziyaret etti,

Son derece yoğun bir tempoda çalışan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Haberankara.com ofisine gerçekleştirdiği ziyaretini çekilen resimlerle ölümsüzleştirdi. Gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyareti ile bizi onore eden değerli Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e Haber Ankara ekibi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER