Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personeli ile bayramlaştı

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarda iş başı yapılmaya başlandı. Bayramda tatilde olduğu için bir araya gelemeyen personeller, ilk iş gününde toplanıp bayramlaştı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personeli ile bayramlaştı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de Türkiye'nin genelinde olduğu gibi belediye yönetiminden isimler mesai arkadaşları ile bayramlaşıp onlara kolaylıklar diledi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de yeni haftanın ilk gününde belediyeye bağlı birimleri ziyaret etti.

BAŞKAN ÇETİN PERSONELLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Önceki bayram ve özel günlerde olduğu gibi personeller ile bir araya gelen Başkan Çetin onlarla sohbet edip hal hatır sordu. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yapmış olduğu ziyaret sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşımda bulundu.

"PURSAKLAR İÇİN GAYRETLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Çetin "Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri şantiyelerimizde personelimiz ile bayramlaştık. Pursaklar için gayretle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Kendilerinin ziyaret edilmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden Pursaklar Belediyesi çalışanları da aynı şekilde Başkan Ertuğrul Çetin'e iyi dilek temennilerini dile getirdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personeli ile bayramlaştı

Pursaklar Belediyesi bayram tatilinin adından çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor. Belediyenin hizmetleri ve yapılan etkinlikler ile ilgili paylaşımlar yapılıyor.

Ankara genelinde benzer görüntüler oluşmaya devam etti. Bayram dolayısıyla birbirleri ile buluşan vatandaşlar geçmiş bayram kutlamasında bulundu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER