Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den konforlu alan yapmaya devam sözleri

Yerleşim yerinin ve nüfus yoğunluğunun fazlalaştığı Ankara'da parkların değeri giderek arttı. Sosyalleşilen alanları koruyan ve sayılarını çoğaltma politikası benimseyen Pursaklar Belediyesinden önemli mesajlar geldi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den konforlu alan yapmaya devam sözleri

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden sıklıkla devam eden çalışmalara dair bilgilendirmeler yapıyor. Başkan Çetin yapılanlar kadar yapılması planlananlar ve hedeflerine dairde söylemlerde bulunuyor.

Bu kapsamda Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden bir hizmet paylaşımında daha bulundu. İlçe halkının ilgisinin yüksek olduğu park ve bahçeler hakkında konuşan Başkan Çetin "Daha güzel parklar, yeşil alanlar, konforlu pazar alanları yapmak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den konforlu alan yapmaya devam sözleri

EBEVEYNLER PAZARDA ÇOCUKLARI OYUNCAKİSTAN'DA

Başkan Çetin paylaşımının devamınde vatandaşların mutfak ihtiyaçlarını karşılamak için geldikleri Pazartesi Karaca Kapalı Pazar Alanına dair bilgiler verdi. Ailelerin buraya evlatları ile gelme konusunda bir çekincelerinin olmaması gerektiğine işaret eden Başkan Çetin "Pazartesi Karaca Kapalı Pazar Alanı’nda ebeveynler alış verişlerini yaparlarken çocuklarımız sıkılmayarak üst bölümde ki Oyuncakistan’da vakit geçirebilirler" dedi.

Pursaklar ilçesinde vatandaşlar yaz aylarında kamusal alanlarda çok daha fazla vakit geçiriyor. Bu nedenden kaynaklı olarak Pursaklar Belediyesi bu yerlerin eksiklerinin giderilmesi ve daha iyi hale getirilmesi konusunda ekipler halinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER