Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçeyi ortak akılla yönetme vurgusu

Pursaklar ilçe meclisinde, Pursaklar'ın gelecek yıllarda izleyeceği yol haritası ile ilgili önemli kararlar alındı. Belediye Başkanı Çetin'de sosyal medya hesaplarından bir teşekkür paylaşımlarında bulundu.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçeyi ortak akılla yönetme vurgusu

En küçükten en büyüye kadar yönetim merkezlerinde gelecek yıllara yönelik bir plan kurmak ve o plan doğrultusunda ilerlemek büyük önem arz ediyor. Planlı ve programlı ilerlemenin önemli olmasından dolayı yerel yönetimler içinde bulundukları yıllardan ileriye yönelik bütçe ve benzeri konularda ortak bir karar veriyor.

BAŞKAN ÇETİN TÜM PARTİ GRUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de bu konu ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in başkanlık ettiği meclis toplantısında gelecek yıllara ait bir dizi kararlar oy birliği ile kabul edildi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den ilçeyi ortak akılla yönetme vurgusu

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de konu ile ilgili yaptığı paylaşımda "2025-2029 Stratejik Planı’nı, 2025 Performans Programı’nı ve 2025 Mali Yılı Bütçesi’ni oy birliğiyle kabul ettik. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma ve bütçemize verdikleri desteklerden dolayı tüm Parti Gruplarına teşekkür ediyorum" dedi.

BİRLİKTE YÖNETME KONUSUNA DİKKAT ÇEKİLDİ

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin sözlerini "İlçemizi ORTAK AKILLA yönetmeye devam edeceğiz. 2025 Yılı bütçesinin Pursaklarımıza ve Ankaramıza hayırlı olmasını diliyorum" diyerek noktaladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER