Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den 198.Yıl Dönümü Kutlaması

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıldönümü nedeniyle Zabıta Müdürlüğü personellerini makamında ağırladı.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den 198.Yıl Dönümü Kutlaması

Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 198. yıldönümü yurt genelinde düzenlenen etkinliklerle kutlanırken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırladı. Pursaklar'da önemli görev üstlenen zabıtaları bu özel günlerinde makamında ağırlayan Başkan Ertuğrul Çetin personele teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN ÇETİN ZABITA PERSONELİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198.yıldönümü münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar'da düzeni ve asayişi sağlama görevlerinde önemli bir görevi üstlenen Zabıta Müdürlüğü ekiplerini makamında ağırlayarak Zabıta Haftasını kutladı.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den 198.Yıl Dönümü Kutlaması

Zabıta Teşkilatı’nın belediye ve vatandaşlar arasında köprü görevi gördüğünü dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Zabıta birimimiz belediyenin en önemli birimlerinden birisidir. Zabıta ekiplerimiz, belediyemizin gören gözü, işiten kulağıdır Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden özveriyle çalışan Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Zabıta Haftası nedeniyle Pursaklar'da yaşayan vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için çalışan zabıtıları tebrik ederken ardından hatıra resmi çektirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER