Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşlarla istişareye devam ediyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede yaşayanlar ile sık sık bir araya geliyor. Başkan Çetin devam eden çalışmalar ya da yapılacaklar ile ilgili insanların görüşlerini aldıklarını ifade ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşlarla istişareye devam ediyor

Pursaklar halkı tarafından son seçimde bir kez daha görev yapması için seçilen Ertuğrul Çetin sık sık cadde ve sokaklarda vatandaşlar ile bir araya geliyor. Başkan Çetin esnaf ve vatandaşlar ile ettiği sohbetlerde onlara devam eden çalışmaları anlatıyor. Vatandaşlarda Başkan Çetin'e kişisel önerilerini ve belediyeden yapılmasını istediklerini aracısız olarak anlatma fırsatı buluyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşlarla istişareye devam ediyor

"SAHADA OLMAYA EHEMMİYET GÖSTERİYORUZ"

İlçe vatandaşları ile bir araya gelmeyi önemsediği bilinen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ise ortak akıl vurgusu yaptı. Başkan Çetin "Göreve başladığımız günden bugüne her daim sahada olmaya büyük ehemmiyet gösteriyoruz. Pursaklar için atacağımız her adımı, hizmetimizi ve projemizi vatandaşımızla birlikte planlayarak istişare ediyoruz. Onların fikirlerini alıyor, çalışmalarımızı istek ve arzularına göre şekillendiriyoruz" dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin ayrıca benimsediği bu politikayı geçmişte olduğu gibi ilerleyen süreçte de devam ettireceğini ifade ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşlarla istişareye devam ediyor - Resim : 2

HEM MAKAMDA HEM SOKAKTA

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin esnaf ve vatandaşlar ile makamında da bir araya geliyor. Başkanın belediyedeki makamında ağırlanan dernek temsilcileri ya da vatandaşlar beklentilerini kolayca iletme fırsatı yakalıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER