Pursaklar Belediye Başkanı Çetin semt pazarlarında esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, belediye bünyesinde kurulan semt pazarlarını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Başkan Çetin esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin semt pazarlarında esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor

Kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam eden Pursaklar Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşların taze ve sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için semt pazarlarını hem ziyaret ediyor, hem de denetimlerde bulunuyor. İlçe halkının, temiz, hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşımını sağlamak adına pazar alanlarını sık sık ziyaret ederek denetimlerde bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşların ve pazarcı esnafının halini hatırını sormayı ihmal etmiyor.

SAĞLIKLI VE GÜVENLİ GIDA İÇİN DENETİMLER YAPILIYOR

Vatandaşların ve esnafın memnun olduğu pazarlar için bu memnuniyetin devam ettirilmesi adına çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şunları söyledi:

‘‘Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte hemşehrilerimizin, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için sık sık denetimler gerçekleştiriyoruz. İlçe sakinlerimizin, taze ve temiz gıdalara ulaşması bizim için büyük önem arz ediyor. Denetimlerimizin yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet ediyor, esnaflarımızla da selamlaşıyoruz. Alanında satanında memnun olduğu pazarlar için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz’’

Pursaklar Belediyesi, semt pazarlarındaki denetimlerini sürdüreceğini açıkladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER