Pursaklar Belediye Başkanı Çetin pazarda vatandaşlarla buluştu

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar alanına ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Çetin, pazarda vatandaşlarla görüşerek sohbet etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin pazarda vatandaşlarla buluştu

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazarcı esnafına ziyarette bulundu. Pazarda vatandaşlarla buluşan Çetin, pazar ziyaretinde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocuklarla da ilgilendi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar alanını ziyaret etti. Başkan Çetin, yaptığı ziyarette alışverişe gelen vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçeye dört yeni pazar alanı kazandırdı ve mevcut dört pazar alanını da yeniletti. Çetin, pazar alanlarını ziyaret ederek vatandaşların pazar alışverişi deneyimlerini sorduklarını belirtti.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin pazarda vatandaşlarla buluştu

"HİZMETLERİMİZE HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ"

Hizmetlerine hız kesmeden devam edeceklerini belirten Başkan Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimiz, her türlü ihtiyacı düşünülerek inşa edilen ve yenilenen pazar alanlarımızın tamamında yağmurda çamurda, yaz sıcağında, zorlu şartlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadan alışveriş yapmanın keyfine varıyor. Bizler de sık sık pazar alanlarını ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet ediyor, esnafımızla selamlaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin pazarda vatandaşlarla buluştu - Resim : 2

Pazar alanlarını sık sık ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazarda yoğun ilgi gördü. Çetin pazar ziyaretinde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocuklar ile yakından ilgilendi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER