Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu

İlçe insanlarının spor ile iç içe olması için gerçekleştirilen projeler ile yakından ilgilenen Başkan Çetin görev süresi boyunca onlarca tesis açmıştı. Pursaklar'a kazandırdığı spor tesislerinin açıldıktan sonraki hallerini de kontrol eden Başkan Çetin hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu

Pursaklar'daki her yaştan insanın sağlıklı bir yaşam sürmesi ve eğlenerek sosyalleşmesi adına peş peşe adımlar atılıyor. İlçede yaşayan vatandaşlarda kendileri için açılan spor tesislerinden faydalanmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu

TESİSLERİN MEVCUT DURUMLARI İNCELENDİ

2019 yılında geldiği Pursaklar Belediye Başkanlığı görevinde bu zamana kadar toplam 30 spor salonu açan Ertuğrul Çetin açılış sonrası süreç ile de ilgileniyor. Bu kapsamda Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile beraber tesisleri gezen Başkan Çetin ilçe halkının ilgisinden memnun olduklarını ifade etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu - Resim : 2

"BİZLER İÇİN BÜYÜK GURUR VERİCİ"

Altunsoy ve Çelik ile yaptıkları tesis gezileri sonrasında konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Gezilerimizde de gördüğümüz üzere birçok farklı branşta hizmet veren spor salonlarımızdan ilçe halkımızın yoğun istifade ediyor olmaları bizler için büyük gurur verici. Görünen o ki spor salonlarımızda eğitim gören sporcularımızın azimleri ve kararlılıkları ülke sporuna en iyi şekilde hizmet edeceklerini gösteriyor." şeklinde konuştu.

Tesis ziyaretleri ileriye dönük yapılabilecek hizmetler hakkında fikir alışverişi ile son buldu. Başkan Çetin'in bireysel olarak da tesisleri gezmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER