Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe esnaflarına ziyarette bulundu

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde ikinci yönetim dönemini sürdüren Başkan Ertuğrul Çetin esnaf ve vatandaşlar ziyaretlerinde devam ediyor. Gidilen yerlerde esnafların istek ve şikayetleri dinleyerek talepleri ile ilgilenileceği mesajı veriliyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe esnaflarına ziyarette bulundu

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin başkanlık görevlerinin yanı sıra vatandaşlarla ikili ilişkileri sürdürmek adına onlarla sık sık bir araya geliyor. İlçe sakinlerini Halk Günü programları kapsamında makamında da ağırlayan Başkan bir kez daha esnafları ziyaret etti.

ESNAFLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Pursaklar ilçesinde AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ile birlikte dükkanları ve pazarları gezen Başkan Çetin esnaflara işlerinde kolaylıklar diledi. Karşılarında Pursaklar Belediye Başkanı ve Ankara Milletvekilini gören vatandaşlarda teşekkür ederek yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe esnaflarına ziyarette bulundu

Yaptıkları ziyaretlerde kendilerine olumlu dönüş sağlanmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin "Yaptığımız hizmetleri, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz" dedi.

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin sözlerini ortak akılla ilçe için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak sonlandırdı.

Pursaklar ilçesinde yaşayan vatandaşlar kendilerine yönelik hizmet ve faaliyetler hakkında belediyenin resmi hesabı ve internet sitesi üzerinden bilgi alabiliyor. Bir sorun hakkında şikayet ve talebini iletmek isteyenler belediye ile iletişime geçebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER