Pursaklar Belediye Başkanı Çetin halterde Türkiye ikincisi Kartal'ı makamında ağırladı

Spora ve sporcuya verdiği önemi bir çok defa vurgulayan Pursaklar Belediyesi, sporcularından gelen haberler ile sevinmeye devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğtul Çetin'de sporcular ile yakından ilgileniyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin halterde Türkiye ikincisi Kartal'ı makamında ağırladı

Onlarca farklı branşta profesyonel olarak mücadele eden sporcular için kendileri büyük anlam ifade ediyor. Bu konuda Pursaklar Belediyesi bünyesinde yarışan sporculara büyük önem gösteriyor. Sporcularda yurt içi ve ve yurt dışı şampiyonlarda elde ettiği başarılarla kendilerine yapılan yatırım ve desteğin karşılığını veriyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ SPORCULARINI DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi'de önce genç sonra yetişkin lisanslı halter sporcusu olarak uzun yıllardır hizmet veren Emre Kartal, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ile bir araya geldi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin halterde Türkiye ikincisi Kartal'ı makamında ağırladı

Geçtiğimiz günlerde Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında Türkiye 2.si olarak Pursaklar'ın adını duyuran Kartal'a Pursaklar Belediye Spor Kulübü Başkanı Harun Öztürk'te eşlik etti.

BAŞKAN ÇETİN'DEN EMRE KARTAL'A TEBRİK

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Kulübümüzü, antrenörümüzü ve sporcumuzu yürekten tebrik ediyorum. Başarıların daim olsun" diyerek sporcularını başarısından dolayı kutladı.

Emre Kartal'da bu zamana kadar kendisine verilen destekten ötürü Başkan Çetin'e teşekkür ederek ilerleyen dönemlerde ellerinden geleni yapacağını ifade etti. Görüşme fotoğraf çekimi ve tarafların birbirine iyi dilekleri ile son buldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER