Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Halk Günü programlarına devam ediyor

Pursaklar'da vatandaşlar ile iletişiminin kuvvetli olması ve onların kendilerine güvenlerinin artması adına başlatılan Halk günü etkinliği haftada 2 gün şeklinde devam ediyor. Başkan Ertuğrul Çetin bu günlerde ilçe sakinlerini makamında ağırlıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşları makamında ağırlıyor

İnsanların sıkıntı ve şikayetleri ile ilgilenilmesi, onların kendilerine muhatap olarak birilerini bulmaları büyük önem taşıyor. Pursaklar Belediyesi de insanların kendilerini daha rahat ifade etmesi ve samimi bir ortamda isteklerini dile getirmesi adına Halk Günü etkinlikleri düzenlemeye başladı.

VATANDAŞLAR İÇİN ÖNEMLİ UYGULAMA

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kendisine sıkıntı ve isteğini anlatmak isteyen vatandaşlar ile makamında görüşüyor. Pursaklar halkı da halk günü programına yoğun bir şekilde ilgi gösteriyor. Vatandaşlar bireysel ya da grup halinde gelerek Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ile görüşebiliyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Halk Günü programlarına devam ediyor

Yapılan bu çalışma ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Hizmet etmekten büyük bir onur duyduğumuz halkımızı belediyemizde en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin istek, talep ve arzularını dinliyor, sorunlarına çözümler üreterek buradan ayrılırken yüzlerinde tebessümle ayrılmalarını sağlıyoruz. İlçe sakinlerimizle iç içe olmaya büyük özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

İLÇEYİ BERABER YÖNETME VURGUSU

Başkan Çetin sözlerinin devamında bu sürece kadar olduğu gibi bundan sonrasında da ortak akılla ilçeyi yönetmeye devam edeceklerine vurgu yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER