Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Gülbahar Hatun Hanım Evini ziyaret etti

Ankara'nın kadınlarının gelişmesi ve bilgi birikimlerini artırmak adına Pursaklarda hanım evleri hamlesi gelmişti. Belediye tarafından açılan bu evler yüzlerce insanın yeni kazanımlar elde etmesine neden oldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Gülbahar Hatun Hanım Evini ziyaret etti

Kadınların hayatlarında hangi yaşında olursa olsun eğitim ve öğrenmeye istekli olmasını saplayan Hanımevlerinde bir çok branşta kurs veriliyor. Kursiyerler aldıkları eğitimler sonucu yaptıkları eserleri sergiler ile insanların beğenisine sunuyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Gülbahar Hatun Hanım Evini ziyaret etti

Anlam ve verdiği hizmet olarak özel bir yeri olan Hanımevleri bugün önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Saray mahallesinde bulunan Gülbahar Hatun Hanımevine giderek eğitim alan kursiyerler ile bir araya geldi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Gülbahar Hatun Hanım Evini ziyaret etti - Resim : 2

BAŞKAN ÇETİN'E TOKAT YEMEĞİ İKRAMI

Başkan Çetin ziyaretinde Pursaklar kadınlarının yaptığı çalışmaları ve verilen eğitimleri yerinde inceledi. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette kursiyerler aldıkları eğitim hakkında Başkan Çetin'e bilgiler verdiler. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de kursiyerleri çalışmalarından dolayı tebrik etti ve kendisine ikram edilen Bat yemeğini yedi.

Ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Takı Tasarımı ve Makrome sınıfı kursiyerlerimizin kurslarının bitmesine ve sertifikalarını almalarına çok az kaldı. Kurs bitmeden önce Tokat yöresine ait “Bat” yemeği yapmışlar, bizde tattık. Ellerinize sağlık" şeklinde konuştu.

Pursaklar ilçesinde ikamet eden kadınlar hanımevleri ile ilgili belediyeden detaylı bilgileri alabiliyor. Daha sonra kadınlar kurslarda istedikleri alana göre eğitim alabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER