Pursaklar Belediye Başkanı Çetin gençlerin nikah mutluluğuna ortak oluyor

Her yıl binlerce çift hayatlarını birleştirmek için belediyelere müracat ediyor. Kalan ömürlerini bir arada geçirmek isteyen çiftler kıyılan nikahları ile birlikte yeni bir hayata başlıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin gençlerin nikah mutluluğuna ortak oluyor

Birbirleri ile görüşüp tanışan ve hayatı birlikte yaşamak isteyen çiftler evlenmek için hazırlıklarını tamamlamalarının ardından yaşadıkları yerin belediyelerine gidiyor. Devlet tarafından resmi olarak evli kabul edilmeleri için nikah işlemlerini tamamlayan gençler hayatlarının en özel anlarını yaşıyor.

PURSAKLARDA NİKAH HEYECANI YAŞANIYOR

Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de vermiş olduğu evlendirme hizmeti ile çiftlerin mutluluğuna eşlik ediyor. Yasada kendisine nikah kıyma yetkisi verilen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de bizzat nikahlarda yer alıyor.

İlçede ikamet eden gençlerin yuvalarının temellerini atarken onların yanında olan Başkan Çetin duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çetin duygularını şu sözlerle ifade etti;

"Her hafta onlarca çiftimizin nikâhlarının kıyıyor, mutluluklarına ortak oluyoruz. Dünya evine giren çiftlerimizin mutluluklarının, birbirlerine olan sevgi ve saygının her geçen gün artarak devam etmesini temenni ediyorum. Çiftlerimizin evliliklerini, bir ömür boyu saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde yürütebilmelerini temenni ediyor, dünya evine giren tüm vatandaşlarımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum"

YENİ HAYATIN İLK ADIMLARI İÇİN BELEDİYEYE GİTMEK GEREKİYOR

Nikah kıyma işlemleri yılın her döneminde yapılabiliyor. Bunun için kişinin yaşadığı belediyeye başvurması ve gerekli işlemleri tamamlaması yeterli oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER