Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Fen ve Temizlik işlerinin taşınma sürecinden bahsetti

Pursaklar Belediyesi şehrin önemli hizmet birimlerinden Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünü başka bir yere taşıma kararı almıştı. Kararın gerekçesi olarak bu yapıların şehir içinde kalması gösterilmişti.

Geçmiş yıllarda yapılan, hizmet noktasında önemli fakat çevre rahatsızlığı verebilecek hizmet yerleri, yerleşim yerlerinin büyüyüp çoğalmasından dolayı olmaması gereken bir konumda kalabiliyor.

Bu yerler mecburi olarak yer değişikliğine gidiyor. Pursaklar Belediyesi de bu mantıkla Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüklerini bulundukları yerden alıp aynı çatı altında yeni yerlerine taşımayı planlıyor.

"ÇOK DAHA GÜZEL BİR ŞANTİYEDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Çalışmalar hakkında kamera karşısına geçen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bu iki hizmet birimini daha uzak bir yere ve modern binalarına taşıyacaklarını söyledi.

İki birimi birleştirmenin kendileri için daha hızlı hareket etmeleri anlamına geleceğini ifade eden Başkan Çetin "Uygun bir taşınma süreci geçireceğiz. Burayı kazasız belasız çok daha modern, çok daha güzel bir şantiyede hizmet etmeye devam edeceğiz" diye söyledi.

"Pursaklar yapılaşma anlamında hızla gelişiyor" diyen Belediye Başkanı Çetin taşınan alan ile ilgili "Yarın burada bir çok kişi ev sahibi olacak" ifadelerini kullandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bu iki müdürlük yeni yerlerine taşınacak.

Kaynak: Haberankara.com