Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çocuklara beraber futbol oynadı

İlçede mevcut düzenin daha iyi bir şartla devam etmesi için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi insanların sosyal hayatlarına da dokunmayı sürdürüyor. İlçeye kazandırılan spor alanları ve açılan tesisler ile sağlıklı nesiller yetişmesine destek oluyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çocuklara beraber futbol oynadı

Pursaklar ilçesinde spor dolu anlar geçirilmeye devam ediliyor. Her yaştan vatandaşın sporla ilgilenmesini desteklediğini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de gelişmeleri yakından takip ediyor.

Konu ile ilgili olarak Başkan Çetin ilçede bir halı sahada top oynayan çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla beraber penaltı atışı yapan Başkan Çetin gençleri yanında getirdiği hediyeler ile sevindirdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çocuklara beraber futbol oynadı

"SPOR ALT YAPISINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Bu tarz aktiviteleri zaman zaman yaptığını ifade eden Başkan Çetin "Cadde ve sokaklarda, gençlerle ve çocuklarla sık sık bir araya geliyoruz. İlçemize kazandırdığımız halı sahalarda top oynayan çocuklarımıza ödüllü penaltı atışı yaptırıyoruz. Penaltı atışlarının ardından birbirinden yetenekli her bir kardeşime ödüllerini veriyoruz. Onların mutlu olması ve spor alanında daha çok gelişim kat edebilmeleri için spor alt yapısını güçlendirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HALI SAHADA TEBESSÜM ETTİREN ANLAR

Karşılarında Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i gören gençler beraber penaltı atarak eğlenceli anlar yaşadı. Gençler kendilerine verilen hediyelerden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER