Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni bir hayata adım atmak için evet diyen çiftlerin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor

Pursaklar'da ortak bir hayata adım atmaya karar veren çiftlerin nikah işlemleri devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çiftlerin bu mutlu günlerinde yanlarında oluyor. Yoğun programına rağmen çok sayıda çiftin nikahını kıyan ve düğün merasimlerine katılmaya özen gösteren Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, geride bıraktığımız hafta da çiftlerin mutluluklarına ortak olmaya devam etti.

PURSAKLAR'DA ÇİFTLERİN NİKAHINI BAŞKAN ÇETİN KIYDI!

Her an vatandaşlarla birlikte olmaya büyük ehemmiyet veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bir ömür boyu beraber olmaya ‘‘evet’’ diyen çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor. Hafta boyu çok sayıda çiftin nikâhını kıyan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, düğün merasimlerinin tamamına katılmaya gayret gösterirken, vatandaşların en özel günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor

Vatandaşları en mutlu anlarında yalnız bırakmadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hafta boyunca dünya evine girecek onlarca çiftimizin nikâhlarının kıyıyor, mutluluklarına ortak oluyoruz. Çiftlerimize iyi günlerinde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirlerine destek olmalarını temenni ediyorum. Rabbim genç çiftlerimize iki cihan saadeti versin’’ dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor - Resim : 2

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, hafta sonu mesaisinin büyük bir bölümünü dünya evine girecek olan çiftler için ayırmaya devam ederken kendisine gelen nikah kıyma isteklerini de geri çevirmiyor. Çiftlerin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren Çetin çiftlerin nikahlarını kıydıktan sonra düğün merasimlerine de katılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER