Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Yeni imar yolları açmayı sürdüreceğiz

Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaptığı güncel açıklama ile ilçeye yeni imar yolları açmayı sürdüreceklerini belirtti.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin açıkladı! Yeni imar yolları açmayı sürdüreceğiz

Ankara'nın ilçe belediyelerinin projeleri vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi de birbirinden yeni ve farklı projeleri ile vatandaşın takdirini kazanmaya devam ederken yatırımlarını sürdürüyor. Değişmeye, dönüşmeye ve büyümeye devam eden Pursaklar ilçesindeki vatandaşların ihtiyaç ve istekleri de her geçen gün artıyor. Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını zenginleştirmek, alternatif yol güzergahlarını çeşitlendirmek için yeni imar yolları inşa etmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe halkının ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda çalışmalarına devam ederken projeleri ile ilgili güncel bilgileri de paylaşmaya devam ediyor. İlçeye olan yoğun ilgi ve artan nüfus ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin çoğalması Pursaklar Belediyesi'ni de harekete geçirdi. Pursaklar Belediyesi, vatandaşların kolay ulaşım sağlaması için yatırımlarına devam ederken yeni bir açıklamaya yer verdi.

BAŞAKN ÇETİN, ‘‘YENİ İMAR YOLLARI AÇMAYA DEVAM EDİYORUZ’’

Gelişen, dönüşen ve büyümeye devam eden Pursaklar ilçesine yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, sosyal, spor, kültür ve yeşil alanları ile vatandaşa sunmaya devam edeceklerini söyledi.

3-9.jpg

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan yerlere imar yolu açmak için çalışmalarını sürdürürken, ilçe genelinde yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarının hava koşulları el verdiği sürece devam edeceği bildirildi.

1-11.jpg

Pursaklar'ın her geçen gün daha yaşanabilir bir ilçe haline dönüşmesiyle yoğun ilgi görmeye başladığını ifade eden Başkan Çetin, ''İlçemizde yol akışını daha sağlıklı hale getirmek adına yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz. Açılan yeni yollarla birlikte ilçe sakinlerimiz ev ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım sağlayabilecek. Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açmayı sürdüreceğiz’’ değerlendirmesinde bulundu. Bu çerçevede ilçeye yeni yatırımların kazandırılmaya devam edeceğinin altı çizildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER