Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 200 kişilik personel alımı ilanı paylaştı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde iş arayan vatandaşları istihdam etme girişimleri sürüyor. İşveren ile iş sahiplerini bir araya getiren Pursaklar Belediyesi yeni bir ilan yayınladı.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 200 kişilik personel alımı ilanı paylaştı

İşsizlik oranını düşürmek ve iş gücünü yukarı çekmek adına resmi kurumlardan da çeşitli adımlar geliyor. Yerel yönetimler bu konuda yaptıkları insanların iş bulmasına destek adımları ile önemli bir sorunun giderilmesine katkı sağlıyor.

"İŞ ARAYAN EŞİNİZE DOSTUNUZA İLETİN"

Bu konuda bir çok çalışma gerçekleştiren Pursaklar Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza attı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çalışmada önde gelen bir e-Ticaret firmasının ana depo bölümünde 200 kişilik bir personel alım yapılacağını açıkladı.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 200 kişilik personel alımı ilanı paylaştı

18-35 yaş aralığındaki kadın ve erkeklerin başvurabileceği bu iş ilanı ile ilgili Başkan Çetin "Lütfen iş arayan eş dostunuza bu paylaşımı iletin" diyerek görenlerden bu ilanı paylaşmasını istedi.

BİR ÇOK YERE SERVİS İMKANI VAR

Pursaklar Belediyesi Ana Hizmet Binası 5. Kat Meclis salonunda gerçekleşecek alım 18 Eylül Çarşamba günü saat 14:00'da yapılacak. Ankara'nın Etimesgut, Sincan, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle gibi yerlerine servis imkanı olan bu iş için başvuruların yüksek olması düşünülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER