Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 100 erkek personel alım ilanı paylaştı

İlçe yönetimleri insanların iş sahibi olması adına iş alım süreçlerinde işverenler ile iş arayanlara yardımcı oluyor. Belediyelerin ilanları ile insanların daha kısa sürede işsizlik sorununu çözmelerine katkıda bulunuluyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 100 erkek personel alım ilanı paylaştı

Pursaklar Belediyesi ilçelerinde yaşayan insanların işsizlik sorununun giderilmesi adına istihdam hamlelerine devam ediyor. Verilen bu hizmetler ile insanların kendilerine gelir kapısı edinmesi sağlanıyor.

"EŞ DOSTUNUZA BU PAYLAŞIMI İLETİN"

Konu ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "İş İlanı" başlıklı bir paylaşımda bulundu. İş arayan ve işçi arayan firmalar arasında köprü görevi görmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Çetin Akyurt ilçesinde bir fabrikanın kendileri aracılığıyla 100 erkek alacağını söyledi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 100 erkek personel alım ilanı paylaştı

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Akyurt’ta bulunan ilaç, plastik & mukavva fabrikasında yetiştirilmek üzere 100 ERKEK üretim personeli ve forklift operatörü alımı yapılacaktır. Lütfen iş arayan eş dostunuza bu paylaşımı iletin" diyerek paylaşımı görenlerin ihtiyaç sahiplerine de bu paylaşımı ulaştırmasını istedi.

ALIMIN YERİ VE ZAMANI PAYLAŞILDI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin söz konusu alımın 9 Ekim Çarşamba (yarın) saat 14:00'da Pursaklar Belediyesi Ana Hizmet Binası 5. Kat Meclis Salonunda gerçekleşeceğini söyledi.

Alımda Taban ücret 19 bin 550 TL olacak. 18-40 yaş aralığında, sağlık engeli olmayan, adli sicil kaydı temiz, askerliğini yapan ya da uzun süreli tecili olan kişiler başvuru yapabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER