Makam aracı TOGG olan belediyeler arasına Pursaklar Belediyesi de katıldı

Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamalarda ülkemizdeki kamu kurumlarında artık Yerli otomobil markası TOGG tarafından üretilen araçlar tercih edileceği ifade edilmişti. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi, TOGG marka makam araçlarını teslim aldıklarını bildirdi.

Makam aracı TOGG olan belediyeler arasına Pursaklar Belediyesi de katıldı

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobil markası olarak olan ve üretime ilk çıktığı andan itibaren vatandaşların büyük ilgi gösterdiği TOGG marka otomobil araçları sadece özel hayatta kullanılmıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi devlet kurumlarında da makam aracı olarak kullanılmaya başlanan TOGG vatandaşların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Makam aracı TOGG olan belediyeler arasına Pursaklar Belediyesi de katıldı

SIRA PURSAKLAR BELEDİYESİ'NE GELDİ

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi de makam aracı TOGG olan belediyeler arasında yer almaya başladı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin gelişmeyi ilçe vatandaşları ile paylaştı. Başkan Ertuğrul Çetin “Sıramızı bekleyerek araç filomuza kazandırdığımız, ülkemizin gururu, yerli ve milli markamız TOGG’a hemşehrilerimizin ilgisi yoğundu. Büyük bir gurur yaşıyoruz. Araç filomuza kattığımız ve başkanlık makam aracı olarak kullanacağımız TOGG aracımız belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Makam aracı TOGG olan belediyeler arasına Pursaklar Belediyesi de katıldı - Resim : 2

BAŞKAN ÇETİN'DEN TOGG İLE PURSAKLAR TURU

Aracın başına geçen ve Pursaklar sokaklarında TOGG ile bir geziye çıkan Ertuğrul Çetin vatandaşların TOGG'u yakından görmesini ve detaylı olarak incelemesini sağladı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin teslim aldıkları TOGG'u ilçe vatandaşları ile beraber inceledi. Yerli ve milli otomobil markası TOGG'un T10X model aracını yakından görme fırsatı yakalayan vatandaşlar ise aracın Pursaklar ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Kendileri için yerli ve milli otomobil üretiminin gurur verici olduğunu söyleyen vatandaşlar emeği geçenleri tebrik ettiler.

SONRAKİ HABER