Ekin Uzunlar Karadeniz rüzgarı ile Ankaralıları aldı götürdü!

Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlara müzik dolu günler yaşatmaya devam ediyor.

Ekin Uzunlar Karadeniz rüzgarı ile Ankaralıları aldı götürdü!

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserlerinde ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar'ın Karadeniz şarkılarıyla vatandaşlar birbirinden güzel anlar yaşadı. Pursaklar Belediyesi farklı sosyal etkinliklerle Pursaklar'da yaşayan vatandaşların karşısında çıkmaya devam ederken son olarak Yaz Konserleri ile akıllarda unutulmaz bir yer edindi.

Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlara müzik dolu günler yaşatmaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Binası önünde gerçekleştirilen konserde Ekin Uzunlar sahne aldı. Muhteşem sahne performansı ile vatandaşları etkileyen Uzunlar'ın konseri büyük ilgi gördü.

3-1.jpg

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDE YAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayan vatandaşlar için Pursaklar Belediyesi tarafından birçok sosyal faaliyet hayata geçirilmeye devam edilirken özellikle de sıcak yaz akşamlarını ferahlatacak yaz konserleri düzenlenmesi vatandaştan yoğun ilgi gördü.

Sevilen şarkılarını kemençesi eşliğinde seslendiren Uzunlar'a hayranları da eşlik etti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin unutulmaz Uzunlar konseriyle ilgili konuştu ve şunları söyledi;

"Ekin Uzunlar’ın sahne performansı ile bir araya gelen hemşerilerimizin uyumu muhteşemdi. Göstermiş olduğu üstün performansla ilçemizi coşturan Ekin Uzunlar’a ve yoğun katılım gösteren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, ilçemizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

2-1.jpg

haberankara.com

SONRAKİ HABER