Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde dolu dolu tiyatro günleri devam ediyor

Pursaklar Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine imza atmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan ve sosyo-kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde birbirinden farklı tiyatro etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde dolu dolu tiyatro günleri devam ediyor

Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar sosyo - kültürel etkinlikleri takip ediyor. İlçe belediyeleri tarafından organize edilen etkinliklere olan ilgi devam ederken Pursaklar Belediyesi de kültürel ve sanatsal tiyatro gösterilerinin hayat bulduğu, Ankara’nın en büyük sahnesi olma özelliğini taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde sanat dolu günlere hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in vizyon projelerinden biri olan ve 2021 yılında hizmete açılan 102 tiyatro oyunuyla 87 bin 167 sanatseveri ağırlayan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, vatandaşların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

PURSAKLAR'DA DOLU DOLU TİYATRO GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde sahne alan her tiyatro gösterisinde yerini alan Başkan Çetin, Prens Hamlet’in babası, amcası Claudius tarafından zehirlenerek öldürülmesi, tahta geçen yeni Kral Claudius Hamlet’in annesiyle evlenmesi ve bu trajedinin yansıması olan ‘‘Gonzago’nun Öldürülmesi’’ tiyatro oyununu, salonu tıka basa dolduran sanatseverlerle birlikte izledi.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde dolu dolu tiyatro günleri devam ediyor - Resim : 2

‘‘Kültür ve Sanatın Merkezi Pursaklar’ı daha ileri taşımak adına çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Pursaklar’ın her hafta sanatla iç içe bir ilçe haline dönüştüğünü belirtti.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘‘Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinin açıldığı günden bu yana vatandaşlar tarafından büyük kabul görmesi ne kadar doğru bir adım attığımızın açık bir göstergesidir.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde dolu dolu tiyatro günleri devam ediyor - Resim : 3

Küçük büyük fark etmeksizin her yaştan hemşehrilerimizin ilgi göstermeleri de bizleri ayrıca memnun ediyor. Kültür ve Sanatın Merkezi Pursaklar’ı daha ileri taşımak adına çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz’’ değerlendirmesinde bulunurken ilçedeki etkinliklerin de hız kesmeden devam edeceğinin altını çizdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER