Başkan Çetin, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'ni ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ankara'nın en büyük Tiyatro sahnesi olan Pursaklar Sahnesi'ni ziyaret etti. Başkan Çetin oyuncularla hatıra resmi çektirdi.

Başkan Çetin, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'ni ziyaret etti

Ankara Devlet Tiyatroları yeni oyunlarla sahne derken tiyatroseverler için Pursaklar Devlet Tiyatrosu Ekim ayı programı açıklanmıştı. Ankara'nın en büyük Tiyatro Sahnesi olan Pursaklar Sahnesi'ni ziyaret eden isimlerden biride Ertuğrul Çetin oldu. Başkan Çetin, yapmış olduğu açıklamasında Pursaklar'ı kültür ve sanatın merkezi yapmak için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

BAŞKAN ÇETİN PURSAKLAR SAHNESİNİ ZİYARET ETTİ!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yapmış olduğu paylaşımında "Ankara’nın En Büyük Tiyatro Sahnesi… İlçemizi Kültür ve Sanatın Merkezi Yapmaya Kararlıyız.” ifadelerine yer vererek sanata destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Çetin, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'ni ziyaret etti

Pursalar Devlet Tiyatrosu sahnesinde ilk oyun 18 Ekim 2024 Cumartesi günü sahnelenecek. Glengarry Glen Ross isimli oyun ile Pursaklı sanatseverler yeni sezona başlayacak.

Oyunun konusu şu şekilde "Müşterilere arazi satmak için çabalayan satıcılar ve onlara iş verenlerin arasında maskülen yapıda bir çatışma içinde üstünlük taslama ritüeli işlenir. Özünde, modern bir "ahlak" oyunu, açgözlü iş ritüellerine yönelik yıpratıcı bir saldırı içerir. İş dünyasında hayatta kalmak için; yalan söylemek, hile yapmak ve hatta çalmak zorunda kaldıkları bir dünya tarafından değerleri çarpıtılan adamların sarsıcı bir tasviri anlatılır."

13 yaş üstü için sahnelenen oyun toplam 2 perdeden oluşuyor. David Mamet tarafından yazılan oyunu Türkçeye Raşit Çelikezer çevirdi. Görsel bir şölen sunan oyunda tiyatroseverler unutamayacakları bir kültür şöleni yaşayacaklar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER