Ankara Pursaklar'da kan donduran cinayet! Babasını keserle öldüren oğul gözaltına alındı

Başkent Ankara'da yaşanan bir asayiş olayı vatandaşın kanını dondurdu. Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına bir yenisi daha eklenirken kan donduran baba cinayetinin katil zanlısı oğulun, gözaltına alındığı öğrendildi.

Ankara Pursaklar'da kan donduran cinayet! Babasını keserle öldüren oğul gözaltına alındı

Ankara'da yaşanan bir cinayet olayı duyanların adeta kanını dondurdu. Ankara'da babasının başına keserle vurarak hayatını kaybetmesine neden olan oğul gözaltına alındı.

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde M. R. K. (65) ile oğlu R. E. K. (35) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Edinilen bilgiye göre, tartışma sırasında evin içerisinde baba oğul birbirini darp etti, R. E. K. ise keserle babasının başına vurdu.

APARTMAN SAKİNLERİ İHBARDA BULUNDU

Kavganın bina içerisinde devam etmesi üzerine apartman sakinleri 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. Adrese gelen polis ekipleri, R. E. K.'yi polis merkezine götürdü. Olayın ardından evden ayrılan M. R. K.'nin Protokol Yolu üzerinde hareketsiz şekilde yattığı ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, bilinci kapalı olan adamı hastaneye kaldırdı.

BAŞINA SATIR DARBESİ ALAN BABA HAYATINI KAYBETTİ

M. R. K., Pursaklar Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 20 farklı suçtan kaydı olan R. E. K.'nin ise 10 yıl önce kaybettiği annesinin ölümünden babasını sorumlu tuttuğu ve zaman zaman tartıştıkları öğrenildi. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs, sorgusunda çıkan tartışmada babasının başına keser ile vurduğunu kabul etti. R. E. K., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hastanede hayatını kaybeden baba toprağa verilirken katil zanlısı oğulun emniyetteki işlemlerine devam edildiği bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER