3. Ankara Edebiyat Festivali Pursaklar Belediyesi ev sahipliğinde başlıyor

Ankara'da edebiyat severler için 3 günlük önemli bir etkinlik gerçekleştirilecek. Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi tarafından organize edilen programın teması Filistin oldu.

3. Ankara Edebiyat Festivali Pursaklar Belediyesi ev sahipliğinde başlıyor

Ankara'da önümüzdeki günlerde edebiyat severler için şölen yaşanacak. Ankara'da Pursaklar Belediyesi ile beraber Akyurt ve Çubuk Belediyeleri de birer gün bu festivale ev sahipliği yapacak.

1 yıldır ülke ve dünya gündeminden düşmeyen İsrail'in Ortadoğu'da yaptığı saldırılardan dolayı Filistin teması işlenecek edebiyat festivalinde çok sayıda panel, sinevizyon gösterisi ve şiir şölenleri olacak. Her yaştan vatandaş 3 gün boyunca 3 farklı ilçede yapılacak bu festival ile birlikte edebiyatla iç içe saatlerce vakit geçirme fırsatı yakalayacak.

3. Ankara Edebiyat Festivali Pursaklar Belediyesi ev sahipliğinde başlıyor

İLK GÜNÜN EV SAHİBİ PURSAKLAR

Bu yıl 3. defa düzenlenen festivalin birinci günü Pursaklar Belediyesi ev sahipliğinde yaşanacak. Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezinde saat 10:30-21:00 arasında edebiyat dolu anlar yaşanacak.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de sosyal medya hesabından vatandaşları ev sahibi oldukları programın ilk gününe davet etti. Başkan Çetin "3. Ankara Edebiyat Festivali. Tüm halkımız davetlidir" dedi.

FİLİSTİN KONUSU HAKKINDA FARKINDALIK

Katılımcılar edebiyat konusunda derinlemesine vakit geçirebilecek ve aynı zamanda Filistin konusuna edebiyat penceresinden bakabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER