Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan YAŞ üyeleri ile Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan YAŞ üyeleri ile Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve YAŞ üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, YAŞ toplantısı öncesi önemli mesajlar verirken düzenlenen törene katılan isimler de belli oldu.
Yüksek Askeri Şura Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanıyor Yüksek Askeri Şura Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanıyor Yüksek Askeri Şura, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra general ve amirallerin terfi ve atama dosyalarının ele alınması bekleniyor.
CHP Genel Başkanı Özel belediyelere mali darbe yapıldığını söyledi CHP Genel Başkanı Özel belediyelere mali darbe yapıldığını söyledi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, belediyelerin SGK prim borçlarının tahsil edileceğinin açıklanması sonrası Eskişehir'de kameralar karşısına geçti. Bunun mali bir darbe girişimi olduğunu ifade eden Başkan Özel, önemli ifadelere yer verdi.
Resmi Gazete'de yayımlandı: TBMM 1 Ekim’e kadar tatile girecek Resmi Gazete'de yayımlandı: TBMM 1 Ekim’e kadar tatile girecek Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyu bilgilendirilmeye devam ederken TBMM'nin tatile gireceği duyuruldu. İlgili karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
TBMM Genel Kurulu’nda sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifi kabul edildi TBMM Genel Kurulu’nda sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifi kabul edildi Sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin “Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin tüm maddeleri TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi ve yasalaştı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı gelir beyan etmeyen lüks araç sahiplerini mercek altına aldı Hazine ve Maliye Bakanlığı gelir beyan etmeyen lüks araç sahiplerini mercek altına aldı Vrgi konusunda çalışmalarını sıklaştıran ve usulsüzlükleri önlemek adına adımlar atan Hazine ve Maliye Bakanlığı bir konuya daha el attı. Bakanlığın sıradaki konusu ise lüks araçların sahiplerine yönelik oldu.
Siyasilerden İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a tepki Siyasilerden İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a tepki İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine tepki yağdı. Siyasiler, Katz'a yönelik tepkilerini dile getirirken önemli ifadelere yer verildi.
İYİ Parti Ankara İl Yönetimi gerçekleşen toplantı sonrası belli oldu İYİ Parti Ankara İl Yönetimi gerçekleşen toplantı sonrası belli oldu İYİ Parti'de Ankara teşkilatında yeni görevlendirmeler 27 Temmuz 2024 tarihi ile yapıldı. İYİ Parti Ankara İl Yönetimi gerçekleşen toplantı sonrası belli olurken birimlerde görevlendirilecek yeni isimler de tek tek açıklandı.
Bakan Işıkhan: Memurlarımız Toplu Sözleşme İkramiyesi alacak Bakan Işıkhan: Memurlarımız Toplu Sözleşme İkramiyesi alacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşan kanun teklifiyle memurlarında Toplu Sözleşme İkramiyesi alacağını duyurdu.
Bakan Mahinur Göktaş nüfus azalmasına dikkat çekti: Askere gönderecek genç bulamayacağız Bakan Mahinur Göktaş: Askere gönderecek genç bulamayacağız Türkiye'nin bir süredir gündeminden düşmeyen genç nüfus oranındaki azalma ile ilgili hükümet kanadından uyarı niteliğinde ifadeler gelmeye devam ediliyor. Ülkenin geleceğinin tehlikede olabileceğini işaret eden açıklamalara bir yenisi daha eklendi.
Türkiye'nin prim borcu en fazla olan şehirleri açıklandı! Ankara Zirvede Türkiye'nin prim borcu en fazla olan şehirleri açıklandı! Ankara Zirvede Son günlerde yaşanan yerel yönetimlerin borcu konusu ile ilgili açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Bu konuda geçtiğimiz gün bir paylaşımda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bugün bir paylaşım daha yaptı.
MGK Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Külliye'de toplanıyor MGK Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Külliye'de toplanıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük program takvimi belli oldu. Erdoğan'ın MGK toplantısına başkanlık edeceği öğrenilirken masadaki konu başlıkları ve toplantının detayları da merak konusu oldu.