Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin açıklama yaptı İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin açık İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinden seçilip sonra istifa eden ve AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı duyurdu: MİT siber operasyonla 11 kişiyi tutukladı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı duyurdu: MİT siber operasyonla 11 kişiyi tutukladı Milli İstihbarat Teşkilatı, koordinesinde düzenlenen operasyonda binlerce kişinin verilerini ele geçiren siber casus ağı çökertilerek 11 kişi tutuklandı.
AK Parti MYK bugün toplanıyor: İşte masadaki konular AK Parti MYK bugün toplanıyor: İşte masadaki konular AK Parti Merkez Yürütme Kurulu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Toplantıda, görüşülecek konu başlıkları merak edilirken detaylar belli oldu.
Vatandaşın yediği ette şüphe olmayacak! Bakan Yumaklı yeni sistemi duyurdu! Vatandaşın yediği ette şüphe olmayacak! Bakan Yumaklı yeni sistemi duyurdu! Bir çok defa uygunsuz hayvan kesimi ya da hijyen kurallarına uyulmama haberleri ile gündeme gelen kesimhaneler ile ilgili önemli bir adım atıldı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bundan sonra her et kesim yerinde kamera olmak zorunda olacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Kurumlara yapılan atamalar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar belli oldu.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Ankara'da Suriyeli heyetle görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Ankara'da Suriyeli heyetle görüştü Ankara'nın siyasi gündemindeki yoğunluk devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Başkent Ankara'da Suriyeli heyetle görüştü. Görüşmeye ilişkin detaylar merak konusu olurken beklenen açıklama geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla general ve amirallerin atama kararları Resmi Gazete'de General ve amirallerin atama kararları Resmi Gazete'de Kamuoyunu ilgilendiren çeşitli kararlar Resmi Gazete'de yayımlanıyor. Son olarak Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile general ve amirallerin atama kararları yayımlandı.
RTÜK Başkanı Şahin sokak röportajlarına ilişkin açıklamada bulundu RTÜK Başkanı Şahin sokak röportajlarına ilişkin açıklamada bulundu RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, ’sokak röportajları gibi yayınların inceleme altına alınacağını duyurdu. Söz konusu kararın gerekçesi de açıklandı.
MEB Okullarda yaz tatilinin kısalacağı iddialarını yalanladı MEB Okullarda yaz tatilinin kısalacağı iddialarını yalanladı Ülkemizde uzun yıllardır hakkında tartışmalar yaşanan 3 aylık yaz tatili ile kısaltma olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. İddiaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı bir açıklama yaptı.
Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sonlandı Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sonlandı Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantının sona ermesinin ardından beklenen açıklama yapıldı.
Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zamana kadar sürecek, tarihi belli oldu mu? Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zamana kadar sürecek, tarihi belli oldu mu? Sosyal anlamda verilen yardımlar ülkemizde on binlerce insanın hayatını kolaylaştırıyor. Maddi ve manevi olarak devlet tarafından verilen yardımlar ile ilgili sık sık bilgilendirmelerde bulunuluyor.
Adalet Bakanı Tunç'tan Instagram sözleri: Kimsenin ayrıcalığı yok Adalet Bakanı Tunç'tan Instagram sözleri: Kimsenin ayrıcalığı yok Türk hükümeti tarafından Instagram'ın erişime kapatılmasının ardından büyük bir kriz yaşanmıştı. Katalog suçları ihlal ettiği ve Filistin yanlısı paylaşımları kaldırması yüzünden erişime engellenen Instagram hakkında açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.