Politika

MEB Okullarda yaz tatilinin kısalacağı iddialarını yalanladı MEB Okullarda yaz tatilinin kısalacağı iddialarını yalanladı Ülkemizde uzun yıllardır hakkında tartışmalar yaşanan 3 aylık yaz tatili ile kısaltma olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. İddiaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı bir açıklama yaptı.
Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sonlandı Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sonlandı Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantının sona ermesinin ardından beklenen açıklama yapıldı.
Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zamana kadar sürecek, tarihi belli oldu mu? Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zamana kadar sürecek, tarihi belli oldu mu? Sosyal anlamda verilen yardımlar ülkemizde on binlerce insanın hayatını kolaylaştırıyor. Maddi ve manevi olarak devlet tarafından verilen yardımlar ile ilgili sık sık bilgilendirmelerde bulunuluyor.
Adalet Bakanı Tunç'tan Instagram sözleri: Kimsenin ayrıcalığı yok Adalet Bakanı Tunç'tan Instagram sözleri: Kimsenin ayrıcalığı yok Türk hükümeti tarafından Instagram'ın erişime kapatılmasının ardından büyük bir kriz yaşanmıştı. Katalog suçları ihlal ettiği ve Filistin yanlısı paylaşımları kaldırması yüzünden erişime engellenen Instagram hakkında açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.
Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları açıklıyor Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları açıklıyor Türkiye'nin gündem maddelerini belirleyen ve önemli konu başlıklarının görüşüldüğü Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı 5 Ağustos tarihi ile gerçekleşti. Kabine toplantında masaya yatırılan konu başlıkları merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası kameralar karşısına geçti.
CHP Lideri Özel eğitim sendikalarıyla buluşma programında: Müfredat yapmak ulusal bir meseledir CHP Lideri Özel: Müfredat yapmak ulusal bir meseledir CHP Genel Başkanı Özel, eğitim sendikalarıyla buluşma programında konuştu. Katılım sağladığı programda eğitimle ilgili önemli mesajlar veren CHP Liderinin müfredat açıklamaları da dikkati çekti.
Bakan Şimşek'ten enflasyon sözleri: Düşüş daha çok hissedilecek Bakan Şimşek'ten enflasyon sözleri: Düşüş daha çok hissedilecek Türkiye yılın ikinci döneminin ilk ayının enflasyon oranını sabah saatlerinde öğrendi. Haziran ayında yüzde 71 olarak açıklanan enflasyon Temmuz ayı için yüzde 61 seviyelerinde gösterildi.
Gündem yoğun: Gözler kabine toplantısında! Gündem yoğun: Gözler kabine toplantısında! Türkiye'nin en önemli siyasi olaylarından birisi olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı bugün gerçekleşecek. Masada ise yurt içi ve yurt dışı bir çok önemli konu olacak.
Bakan Şimşek: Tek firmaya 6 milyar ceza Bakanlığın şakası yok: Kayıt dışı gelire 6 Milyar TL ceza kesildi Son aylarda alınan radikal ve ciddi politikalar konusunda geri adım atmayan Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı uygulamalar ile mesaj vermeye devam ediyor. Son yaşanan ve gündem olan büyük ceza sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! 22 ilde acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de 22 ilde acele kamulaştırma kararı yayımlandı Kamuoyunu ilgilendiren çeşitli kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giriyor. Son olarak Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan karara göre 22 ilde acele kamulaştırma ve orman dışına çıkarma kararları alındığı öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Özel İl Belediye Başkanları Toplantısına katıldı CHP Genel Başkanı Özel İl Belediye Başkanları Toplantısına katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İl Belediye Başkanları Toplantısına katılım sağladı. CHP Genel Başkanı Özel'in gündeminde SGK prim borçları vardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan YAŞ üyeleri ile Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan YAŞ üyeleri ile Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve YAŞ üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, YAŞ toplantısı öncesi önemli mesajlar verirken düzenlenen törene katılan isimler de belli oldu.