Politika

AK Parti Ankara dahil 3 il için kritik bir çaba sarf edecek! AK Parti Ankara dahil 3 il için kritik bir çaba sarf edecek! 2024 Türkiye Yerel Seçimleri'ne aylar kala AK Parti hazırlıklara başladı. Böylelilikle AK Parti'nin gündeminde Ankara dahil 3 ile CHP belediyelerin elinden almak var.
ÖTV zammına ilişkin tepkiler dinmiyor! TESK Başkanı Palandöken'den vazgeçilsin çağrısı! ÖTV zammına ilişkin tepkiler dinmiyor! TESK Başkanı Palandöken'den vazgeçilsin çağrısı! Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken'den ÖTV zammından vazgeçilsin çağrısında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şampiyon olan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şampiyon olan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak , FIVB Milletler Ligi'nde Çin'i mağlup ederek ilk kez kupayı kaldıran A Milli Kadın Voleybol Takımını tebrik etti.
Meral Akşener'den ÖTV zammına sert tepki! İktidarı hedef aldı! Meral Akşener'den ÖTV zammına sert tepki! İktidarı hedef aldı! İYİ Parti lideri Meral Akşener önceki gün artan ÖTV zammına ilişkin iktidarı hedef alarak sert tepki gösterdi.
Yeni Kabine toplantısı ne zaman, kararları neler olacak? Yeni Kabine toplantısı ne zaman, kararları neler olacak? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı için gözler son dakika açıklamalarına çevrildi. Kabineden çıkacak kararlar merakla beklenirken toplantının yapılacağı tarih sorgulanmaya başladı.
BBP lideri Destici akaryakıttaki ÖTV zammına isyan etti! BBP lideri Destici akaryakıttaki ÖTV zammına isyan etti! Büyük Birlik Partisi(BBP) lideri Mustafa Destici, akaryakıttaki ÖTV zammına ilişkin, "Bu doğru ve hakça değildir. Ayrıca bugüne dek yapılan tüm iyileştirmeleri de değersiz kılmaktadır." ifadelerini kullandı.