Politika

Ekrem İmamoğlu'ndan siyasi yasak iddiasına açıklama Ekrem İmamoğlu'ndan siyasi yasak iddiasına açıklama Kamuoyunda Ahmak Davası olarak anılan dava nedeniyle hakkında siyasi yasak davası açılan Ekrem İmamoğlu konu hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak geldi mi?
Bakan Işıkhan geri ödeme listesine alınan yeni ilaçları açıkladı Bakan Işıkhan geri ödeme listesine alınan yeni ilaçları açıkladı Yaşadığı sağlık probleminden dolayı hastanelerde tedavi gören vatandaşlara aldıkları ilaçlar konusunda çeşitli destekler sağlanıyor. Yapılan hizmetler arasında geri ödeme sistemine alınan ilaçların artırılması da yer alıyor.
MHP Ankara Gölbaşı ilçe başkanı Abdurrahman Özçelik oldu MHP Ankara Gölbaşı ilçe başkanı Abdurrahman Özçelik oldu MHP Ankara Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nda görev değişikliği yapıldı. Musa Şahin düzenlenen tören ile görevini Abdurrahman Özçelik'e devretti.
Sağlık Bakanlığı Maymun Çiçeği ile nasıl mücadele edildiğine dair rehber yayınladı Sağlık Bakanlığı Maymun Çiçeği ile nasıl mücadele edildiğine dair rehber yayınladı Tehlikesi giderek artan Maymun Çiçeği ile ilgili durumun ciddileştiğini gösteren gelişmeler yaşanıyor. Henüz resmi bir vakanın bildirilmediği Türkiye, yaşanabilecek olumsuz senaryolara karşı hazırlıklarını sürdürüyor.
TBMM Genel Kurulu’nda yumruklar havada uçuştu TBMM Genel Kurulu’nda yumruklar havada uçuştu Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili seçilen Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesi ile ilgili olarak olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu tartışmalara sahne oldu. Meclis'te yaşanan gerginlik sonrası yumruklu kavga çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da 3 toplamda 13 üniversiteye rektör atadı Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da 3 toplamda 13 üniversiteye rektör atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 üniversiteye rektör atadı. Söz konusu atama kararları ise Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Bakan Fidan açıkladı: Iraklı vatandaşlar için Eylül'de vize muafiyeti başlıyor Bakan Fidan açıkladı: Iraklı vatandaşlar için Eylül'de vize muafiyeti başlıyor Türkiye'nin ülke içinde olduğu kadar sınır komşuları ile arasındaki diplomatik ilişki yakından takip ediliyor. Terör konusu ile sürekli gündemde gelen Irak ile ülkemiz arasında bugün ses getirecek bir anlaşmaya varıldı.
Bakan Yumaklı: Sokaklarda sahipsiz hayvan ve köpek olmasın Bakan Yumaklı: Sokaklarda sahipsiz hayvan ve köpek olmasın Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Yumaklı, kararı uygulamayacaklarını açıklayan belediyeleri de hedef aldı.
MEB velileri uyardı! Okullar hiç bir şekilde ailelerden para toplayamaz MEB velileri uyardı! Okullar ailelerden para toplayamaz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Eylül ayında başlayacak okul dönemi öncesi yapılması planlanan değişikler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Söz konu açıklamada okullarda yasak olan ve derslerde yapılacak değişikliklerden bahsedildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programına katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde “AK Parti 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı”na katıldı. Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi.
Bakan Şimşek'ten işsizlik rakamı değerlendirmesi: Programımızı uyguluyoruz Bakan Şimşek'ten işsizlik rakamı değerlendirmesi: Programımızı uyguluyoruz Geçtiğimiz gün Türkiye'nin son işsizlik verileri açıklanmıştı. TÜİK tarafından yayınlanan verilerde rakamın önceki dönemlere göre bir artış yaşadığı görülmüştü.
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin açıklama yaptı İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin açık İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinden seçilip sonra istifa eden ve AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.