Politika

Yüksek Askeri Şura Toplantısı başladı! Yüksek Askeri Şura Toplantısı başladı! Yüksek Askeri Şura Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Toplantının ana gündem maddesi albayların terfileri olacak.
Cumhur İttifakı ortağı Destici'den 'Asgari ücretli ve emekliden vergi alınmasın' önerisi! Cumhur İttifakı ortağı Destici'den 'Asgari ücretli ve emekliden vergi alınmasın' önerisi! Cumhur İttifakı ortaklarından birisi olan Destici'nin asgari ücretli ve emeklilerle ilgili vergi önerisi gündeme damga vururken detaylar merak konusu oldu.
İklim Değişikliği Başkanlığı görevine Halil Hasar getirildi! İklim Değişikliği Başkanlığı görevine Halil Hasar getirildi! İklim Değişikliği Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Bunun ile birlikte İklim Değişikliği Başkanlığı görevini yürüten Orhan Solak’ın yerine, Halil Hasar getirildi.
Tahıl Koridoru Anlaşmasında Türkiye devreye girdi! Erdoğan ve Putin görüşecek! Tahıl Koridoru Anlaşmasında Türkiye devreye girdi! Erdoğan ve Putin görüşecek! Rusya ve Ukrayna arasında savaşın başladığı günden bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her iki tarafı masaya çekmenin mücadelesini veriyor. Bugün ise Erdoğan ve Putin telefon görüşmesi gerçekleştirecek.
'CHP'deki en güvenilir siyasetçi kim?' anketi sonuçlandı! 'CHP'deki en güvenilir siyasetçi kim?' anketi sonuçlandı! CHP'li seçmenlere ankette Partinizdeki en güvenilir siyasetçi kim?" sorusu yöneltildi.
Devlet Bahçeli yerel seçimde el değiştirmesi gereken 11 ili sıraladı! Devlet Bahçeli yerel seçimde el değiştirmesi gereken 11 ili sıraladı! 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için hazırlıklar hız kesmeden devam ederken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimle birlikte el değiştirmesi gereken 11 ili açıkladı.
Cumhur İttifakı'nda yerel seçim hazırlıkları başladı! CHP kalesi için düşünülen isimler ön plana çıktı Cumhur İttifakı'nda yerel seçim hazırlıkları başladı! CHP kalesi için düşünülen isimler ön plana çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimler için hazırlıklara başlarken İzmir ve Antalya gibi CHP'nin kalesi olarak adlandırılan iller için karar verilecek adaylar oldukça merak ediliyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı! Yıl sonuna kadar ek vergi artışı olmayacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı! Yıl sonuna kadar ek vergi artışı olmayacak Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar kapsamında vergi ve harç oranları yükseltilmiş, ÖTV'de artışa gidilmiş ve MTV'nin bir defaya mahsus olmak üzere iki kez alınmasına karar verilmişti. Artışların ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısından açıklama geldi.
28 Temmuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı! Erdoğan bugün nerede, hangi açıklamayı yapacak? 28 Temmuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı! Erdoğan bugün nerede, hangi açıklamayı yapacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan günlük programı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesi üzerinden Erdoğan'ın 28 Temmuz tarihine ait program bilgileri paylaşılırken bugün yapacağı görüşmeler belli oldu.
ASAL Araştırma Ankara'daki yerel seçimler öncesinde anket sonuçlarını paylaştı ASAL Araştırma Ankara'daki yerel seçimler öncesinde anket sonuçlarını paylaştı Türkiye'de mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından gözler yerel seçimlere çevrildi. Başkent Ankara'da belediye başkanlığı için yarışacak isimler merak konusu olurken ASAL Araştırma seçim anketini paylaştı.
Kılıçdaroğlu partisinin vekillerine seslendi! Tartışmaları medyaya taşımayın! Kılıçdaroğlu partisinin vekillerine seslendi! Tartışmaları medyaya taşımayın! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekillerine seslendi. Bunun ile birlikte parti içi tartışmaların medyaya taşımaması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan gönderilen sığınmacı sayısını açıkladı! Hedef 1 milyon Cumhurbaşkanı Erdoğan gönderilen sığınmacı sayısını açıkladı! Hedef 1 milyon Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde düzensiz göçmenlerle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu noktada verilen mücadelenin devam edeceğini vurguladı.