Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malazgirt Zaferi kutlamalarında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malazgirt Zaferi kutlamalarında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programına katıldı. Katıldığı kutlama programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi.
2023 Jandarma Genel Komutanlığı terfi listesi yayımlandı! 2023 Jandarma Genel Komutanlığı terfi listesi yayımlandı! Atama kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından bir üst rütbeye yükselen generaller ve albaylar belli oldu.
Türkiye'nin gözü kulağı bu toplantıda! Kabine toplantısında milyonları ilgilendiren 4 konu belli oldu Türkiye'nin gözü kulağı bu toplantıda! Kabine toplantısında milyonları ilgilendiren 4 konu belli oldu Ülkemizde Kabine Toplantısı'nın yapılacağı tarihler ve görüşülecek konular merakla takip ediliyor. Ağustos ayında yapılacak Kabine Toplantısı'nın tarihi belli olurken masadaki 4 önemli konu da gündeme geldi.
Melih Gökçek, seçim döneminde televizyonlardan çekildiğini iddia etti! Melih Gökçek, seçim döneminde televizyonlardan çekildiğini iddia etti! Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TV100'den Fuat Uğur'a yaptığı açıklamada seçim döneminde televizyonlardan çekildiğini iddia etti.
CHP'de değişim mesajı veren İmamoğlu kararını verdi! İmamoğlu adaylığını açıkladı CHP'de değişim mesajı veren İmamoğlu kararını verdi! İmamoğlu adaylığını açıkladı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'değişim' mesajıyla gündem olmuştu. CHP'de değişim tartışmasının filini ateşleyen İmamoğlu, bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda İmamoğlu'nun nasıl bir yol izleyeceği öğrenilmiş olacak.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş hakkında açıklamada bulundu CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş hakkında açıklamada bulundu Yerel seçimlerle ilgili hazırlıkların başladığı dönemde siyasilerden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son dönemin en çok konuşulan ismi CHP Lideri Kılıçdaroğlu ittifak açıklamasının ardından BB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş hakkında konuştu.
CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Yılmaz açıkladı! Gölbaşı'nı CHP belediyeciliği ile buluşturacağız CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Yılmaz açıkladı! Gölbaşı'nı CHP belediyeciliği ile buluşturacağız Ülkemizde yerel seçimler için hazırlıklar başladı. Yerel seçimlerde AK Parti Belediyeleri'ni CHP Belediyesi yapmak için farklı isimlerden açıklama gelirken CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz'da yerel seçimlerdeki iddiasını ortaya koydu.
Muharrem İnce'nin partisi Memleket Partisi yerel seçimlere katılacak mı? Muharrem İnce'nin partisi Memleket Partisi yerel seçimlere katılacak mı? Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı seçimlerine birkaç gün kala seçimlerden çekildiğini açıklamıştı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İttifak çağrısına İYİ Parti'den yanıt geldi! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İttifak çağrısına İYİ Parti'den yanıt geldi! MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye ittifak çağrısını yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi! Saldırganlığın gerisinde halk düşmanlığı var Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi! Saldırganlığın gerisinde halk düşmanlığı var Kahramanmaraş'taki kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. "Kentsel dönüşüme yönelik saldırganlığın gerisinde halk düşmanlığı var." dedi.
Yerel seçimlerde CHP ve İyi Parti koalisyon yapacak mı? Akşener 26 Ağustos’ta ne açıklayacak? Yerel seçimlerde CHP ve İyi Parti koalisyon yapacak mı? Akşener 26 Ağustos’ta ne açıklayacak? Yerel seçimlere az bir süre kala CHP ve İyi Parti'nin koalisyon yapıp yapmayacağı ise merak söz konusu oldu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu 26 Ağustos’ta Meral Akşener’den önemli açıklamalar yapacağını açıkladı. Gözler 26 Ağustos'a çevrildi..
AK Parti olağanüstü kongresi ne zaman? Yerel seçim adayları ne zaman belli olacak? AK Parti olağanüstü kongresi ne zaman? Yerel seçim adayları ne zaman belli olacak? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti olağanüstü kongresinin tarihini açıkladı.