Politika

İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! 5 ilde Kahramanlar operasyonu yapıldı çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! 5 ilde Kahramanlar operasyonu yapıldı çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke güvenliği ve huzuru için yeni bir operasyonun düğmesine basıldığını duyurdu. Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar aralıksız sürerken bu kez 5 ilde Kahramanlar operasyonu yapıldığı bildirildi.
İYİ Parti'nin belediye başkan adaylarını belirlerken kullanacağı yöntem belli oldu İYİ Parti'nin belediye başkan adaylarını belirlerken kullanacağı yöntem belli oldu Siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları tarihin de kesinleşmesiyle hız kazandı. Son olarak İYİ Parti, bazı yerlerde belediye başkanı adaylarını anketle belirleyecek.
Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini duyurdu! Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini duyurdu! Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Kandil ve Gara bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini bildirdi. Operasyona ilişkin detaylar da duyuruldu.
Meclis'te yeni yasama yılı başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Genel Kurul'da konuşma yaptı Meclis'te yeni yasama yılı başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Genel Kurul'da konuşma yaptı Meclis'in yeni yasama yılı başlangıcı dolayısı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'te açılış konuşması yaptı.
Dışişleri Bakanı Fidan ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden bombalı saldırıya ilişkin açıklama Dışişleri Bakanı Fidan ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden bombalı saldırıya ilişkin açıklama Başkent Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan açıklama geldi.
Deva Partisi Genel Başkanı Babacan açıkladı! Yerel seçime kendi adaylarımızla gireceğiz Deva Partisi Genel Başkanı Babacan açıkladı! Yerel seçime kendi adaylarımızla gireceğiz Yerel seçimlerle ilgili olarak partilerin izleyeceği süreç merakla takip ediliyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin seçimlere kendi adayları ile gireceğini açıklarken önemli ifadelere yer verdi.
TBMM ne zaman açılacak? Çalışma takvimi belli oldu mu, gündemde hangi konular yer alacak ? TBMM ne zaman açılacak? Çalışma takvimi belli oldu mu, gündemde hangi konular yer alacak ? Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıkmasına sayılı günler kaldı. Milyonlarca asgari ücretle çalışan ve emeklinin gçzü meclisin açışlma tarihinde.
CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Ünal Karahasan kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Ünal Karahasan kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP tarafından genel başkanlık tartışmaları devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi istenirken partideki çatırdamalar devam ediyor. CHP Genel Başkanlığı için açıklamalar gelmeye devam ederken Ünal Karahasan da adaylığını ilan etti.
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan SON DAKİKA açıklıyor Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan SON DAKİKA açıklıyor 26 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Kabine Toplantısının sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşına geçerek son dakika açıklamalarına yer verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan SON DAKİKA açıkladı! AK Parti grubu yeni anayasa için çalışmalara başlayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan SON DAKİKA açıkladı! AK Parti grubu yeni anayasa için çalışmalara başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa açıklaması geldi.
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek? Kabine toplantısı vatandaşların yakın gündeminde yer alıyor. Kabine toplantısının ardından çıkacak kararlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları merak edilirken gözler eylül ayında yapılacak olan son toplantıya çevrildi.
İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener hastaneye kaldırıldı İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener hastaneye kaldırıldı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam saatlerinde rahatsızlandığı için Ankara'da bir hastaneye başvurdu. Akşener'e viral enfeksiyon teşhisi konuldu.