Politika

ATO Başkanı Baran İsrail'e tepki gösterdi ATO Başkanı Baran İsrail'e tepki gösterdi Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran İsrail-Gazze savaşı ile ilgili açıklama yaptı. Konuşmasında İsrail'e tepki gösteren Baran, “Gazze’de tüm dünyanın gözleri önünde insanlık suçu işleniyor" dedi.
Bakan Göktaş açıkladı! SED Ekim 2023 ödemesi olarak toplam 580 milyon lirayı ailelerin hesaplarına yatırdık Bakan Göktaş açıkladı! SED Ekim 2023 ödemesi olarak toplam 580 milyon lirayı ailelerin hesaplarına yatırdık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada Ekim ayı Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesinin yapıldığı belirtti.
Bakan Tekin öğretmenlere şiddet olayı ile ilgili açıklama yaptı Bakan Tekin öğretmenlere şiddet olayı ile ilgili açıklama yaptı Son yıllarda öğretmenlere karşı artan şiddete bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Adana'da yaşanan öğretmenlere şiddet olayının üzerine Bakan Tekin açıklama yaptı.
Bakan Fidan açıkladı! Gazze'de 300 Türk vatandaşımız bulunuyor Bakan Fidan açıkladı! Gazze'de 300 Türk vatandaşımız bulunuyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan yaptığı açıklamada Gazze'de 300 Türk vatandaşın olduğunu açıkladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Kur Korumalı Mevduattan çıkmak istiyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Kur Korumalı Mevduattan çıkmak istiyoruz Ülkemizde ekonomik sorunların giderilmesi ve enflasyonla mücadele edilmesi yönündeki çalışmalar devam ediyor. Kur Korumalı Mevduat'tan çıkılması için çeşitli kararlar alınırken Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten açıklama geldi.
YASAL SÜREÇ BAŞLIYOR! Bakan Işıkhan, emeklilere 5 bin liralık ikramiye ödemesi için TBMM'yi işaret etti! YASAL SÜREÇ BAŞLIYOR! Bakan Işıkhan, emeklilere 5 bin liralık ikramiye ödemesi için TBMM'yi işaret etti! Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından emeklilere 5 bin liralık ikramiye ödemesi açıklaması heyecan yarattı. Emeklilere ikramiye ödemesine dair detaylar merak konusu olurken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan açıklama geldi.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı gerçekleşti Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı gerçekleşti Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılar merak ediliyor. Ekim ayının ilk toplantısı da yapıldı. ABB Meclisi Ekim 2023 olağan toplantısının birinci birleşimi tamamlarken görüşülen konuları derledik.
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan SON DAKİKA açıklıyor! Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan SON DAKİKA açıklıyor! 9 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Kabine Toplantısının sona ermesi ile beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşına geçerek son dakika açıklamalarına başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversitelerdeki ideolojik görüşlerle ilgili olarak da dikkati çeken ifadelere yer verdi.
Ekim 2023 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek? Ekim 2023 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek? Kabine toplantısı gündemin önemli konuları yer alıyor. Kabine toplantısının ardından çıkacak kararlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları merak edilirken gözler ekim ayında yapılacak olan toplantıya çevrildi.
CHP yeni İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP yeni İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi sona erdi. Kongrenin ardından CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı belli oldu. CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik'im kimliği de merak edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail ile Filistin savaşına ilişkin değerlendirme Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail ile Filistin savaşına ilişkin değerlendirme Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada Suriye ve Filistin Savaşı'na değinerek önemli açıklamalarda bulundu.