Politika

CHP lideri Özel! "Mazbatadan sonra devir teslim yapacağız” CHP lideri Özel! "Mazbatadan sonra devir teslim yapacağız” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ile telefonda mazbata hakkında görüştüklerini belirtti.
CHP kurultayında PM ve YDK aday listeleri belli oldu! CHP kurultayında PM ve YDK aday listeleri belli oldu! Dün gerçekleştirilen başkanlık seçiminin ardından bugün CHP PM ve YDK üye aday listesini belirledi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Ecevit'i mezarı başında andı Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Ecevit'i mezarı başında andı Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Bülent Ecevit, vefatının 17'nci yılında mezarı başında andı. Özel, Ecevit'in mezarı başında açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Özel,"Kemal Kılıçdaroğlu'nun  birikimlerinden yararlanmayı tüm süreçte sürdüreceğiz” CHP Genel Başkanı Özel,"Kemal Kılıçdaroğlu'nun birikimlerinden yararlanmayı tüm süreçte sürdüreceğiz” Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da bir otelde 81 il başkanıyla bir araya geldi. Özel'in oteldeki konuşmaları dikkat çekti.
CHP Genel Başkanı Özel'in konuşması geceye damga vurdu CHP Genel Başkanı Özel'in konuşması geceye damga vurdu Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 38. Olağan Kurultay dün gece saatlerinde sona erdi. Kurultayda Özgül Özel Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak partinin yeni genel başkanı seçildi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Olağan Kurultayda konuştu! Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım CHP Lideri Kılıçdaroğlu Olağan Kurultayda konuştu! Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım CHP Genel Başkanı ve Genel Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da düzenlenen Olağan Kurul'da konuştu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, salondaki delege ve üyelere seslendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'ya rest! Bizim için muhatap alınabilir biri değil artık onu sildik attık Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'ya rest! Bizim için muhatap alınabilir biri değil artık onu sildik attık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi 10. Zirvesi’ne katılmak üzere gittiği Kazakistan’ın başkenti Astana dönüşünde Hamas ile İsrail arasındaki gerilimi değerlendirerek Netenyahu'ta rest çekti.
AK Parti Sözcüsü Çelik, “Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir” AK Parti Sözcüsü Çelik, “Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir” Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sözcüsü Ömer Çelik İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrail hükümetine ilişkin, “Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir” dedi.
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı 'Değişim' gündemiyle bugün başlıyor CHP'nin 38. Olağan Kurultayı 'Değişim' gündemiyle bugün başlıyor CHP 38. Olağan Kurultayı 81 ilden gelen bin 367 kurultay delegesi ile bugün Ankara'da başlıyor. Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek kurultayda, CHP Genel Başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Örsan Kunter Öymen ve İlhan Cihaner yarışacak.
CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta yapılacak? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanının seçilmesi adına toplanacak olan CHP Kurultayının ne zaman toplanacağı merak konusu oldu.
AK Parti Ankara Milletvekilleri kimlerdir? AK Parti Ankara Milletvekilleri kimlerdir? Türkiye geçtiğimiz Mayıs ayında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekillerini seçmek için sandık başına gitmişti. Oy sonuçlarına göre il il milletvekilleri listeleri yayımlandı. Peki AK Parti Ankara Milletvekilleri kimler oldu?
Ankara'nın en başarılı belediye başkanını sorduk! İşte birbirinden farklı cevaplar Ankara'nın en başarılı belediye başkanını sorduk! İşte birbirinden farklı cevaplar Milyonlarca vatandaşa ev sahipliği yapan Ankara iş ve yaşam koşulları ile en yaşanabilir şehirler arasında yer alıyor. 25 ilçenin bulunduğu kentte en başarılı belediye başkanını takipçilerimize sorduk. Sizlerden de yorumlarınızı bekliyoruz.