Politika

Aralık ayı Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek? Aralık ayı Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında neler görüşüleceği merak konusu oldu. Aralık ayı Kabine toplantısı tarihi ise belli oldu. Peki Aralık ayı Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek?
Son dakika açıklandı! Ümit Dikbayır İYİ Parti’den ihraç edildi Son dakika açıklandı! Ümit Dikbayır İYİ Parti’den ihraç edildi Son dakika haberine göre İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır hakkındaki iddiaları inceleyen İYİ Parti Disiplin Kurulu, Dikbayır’ın partiden ihracına karar verdi.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki belediye başkan adaylığı için istifasını verdi! Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki belediye başkan adaylığı için istifasını verdi! 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için siyasette hareketli dakikalar yaşanıyor. İstifa haberleri ardı ardına gelirken Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki de belediye başkan adaylığı için istifasını verdiğini duyurdu.
İYİ Parti'nin yerel seçim kararına ABB Başkanı Yavaş'tan ilk yorum! Biz partilerin aldığı kararlara karışmıyoruz İYİ Parti'nin yerel seçim kararına ABB Başkanı Yavaş'tan ilk yorum! Biz partilerin aldığı kararlara karışmıyoruz Yerel seçim adayları için gözler İYİ Parti'nin 4 Aralık Pazartesi günü yaptığı Genel İdare Kurulu toplantısına çevrildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, seçimde iş birliği teklifini sunmuştu. CHP'nin teklifine red yanıtı verilirken ABB Başkanı Yavaş'tan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.
AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'dan ABB Başkanı Yavaş'a eleştiri AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'dan ABB Başkanı Yavaş'a eleştiri AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 5 yıllık yönetim dönemini eleştirdi. 2022 yılı Sayıştay raporlarına değinen AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'ın eleştirdiği konular da merak konusu oldu.
TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Askerlerin Libya'da kalma süresi uzatıldı TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Askerlerin Libya'da kalma süresi uzatıldı Libya'ya asker gönderilmesinin 24 ay daha uzatılmasına ilişkin TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar gerekçelendirilirken vatandaşlar da detayları merak etti.
İYİ Parti yerel seçimler için kararını verdi! İYİ Parti yerel seçimler için kararını verdi! Yerel seçimler için heyecan dorukta. Milyonlarca vatandaş yerel seçimler için açıklanacak adayları beklerken İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplandı. İYİ Parti'nin toplantısında CHP ile ittifak yapılmayacağı ve büyükşehir için çıkarılacak adaylar görüşüldü. Merakla beklenen karar çıkarken kamuoyuna da bilgi verildi.
ABB Başkanı Yavaş yeniden belediye başkan adaylığı için başvurusunu yaptı! ABB Başkanı Yavaş yeniden belediye başkan adaylığı için başvurusunu yaptı! 31 Mart tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler için heyecan dorukta. Partilerin adayları merak edilirken adaylık başvuruları da yapılmaya devam ediyor. Yerel seçimler için yeniden adaylık için başvurusu yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, önemli açıklamalara yer verdi.
Resmi Gazete’de Yerel Seçim takvimi yayımlandı! Resmi Gazete’de Yerel Seçim takvimi yayımlandı! 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin seçim takvimi Resmi Gazete’de yayımlandı. Seçim takviminin başlangıç tarihi belirlendi.
CHP Lideri Özel'den ittifak çağrısı! Türkiye’ye kazandırmak için büyük güç birliğine davet ediyoruz CHP Lideri Özel'den ittifak çağrısı! Türkiye’ye kazandırmak için büyük güç birliğine davet ediyoruz CHP Lideri Özgür Özel, ''Bundan sonraki süreçte de siyasi partilerle işbirliğini konuşmaya, bütün Türkiye’yi dürüst namuslu ve çalışkan insanların yönettiği belediyeleri korumaya Türkiye’ye kazandırmak için büyük güç birliğine davet ediyoruz.'' dedi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’den sosyal medya fenomenlerine sert çıkış MHP Lideri Devlet Bahçeli’den sosyal medya fenomenlerine sert çıkış MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında sosyal medya fenomenlerine tepki gösterdi, ''Tiktok rezaleti salgın gibi yayılmaktadır. ‘’ dedi.
Hilmi Yaman Yenimahalle Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı Hilmi Yaman Yenimahalle Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı Yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık açıklamaları merak edildi. Yenimahalle Belediye Başkanlığı için adaylık açıklamasında bulunan Hilmi Yaman'da adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.