Politika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Kadına şiddet uygulayanlara nefes aldırmayacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Kadına şiddet uygulayanlara nefes aldırmayacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunup kentte yaşanan son olaylara ilişkin bilgi alırken özellikle kadına şiddet konusunda taviz vermeyeceklerini söyledi.
Özgür Özel'den Devlet Bahçeli ve DEM Parti açıklaması! Özgür Özel'den Devlet Bahçeli ve DEM Parti açıklaması! CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Parti ile tokalaşması konusunda yeni bir açıklama yaparak meselenin Türkiye’nin tansiyonunu düşüreceğini iddia etti.
Yeni Lübnan Büyükelçisi olarak atanan Murat Lütem kimdir? Biyografisi ve kariyeri Yeni Lübnan Büyükelçisi olarak atanan Murat Lütem kimdir? Biyografisi ve kariyeri 5 Ekim 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan atama kararnamesi ile Lübnan Büyükelçisi olarak Murat Lütem atandı. Büyükelçi atamaları yapıldı.
Yeni Pakistan Büyükelçisi olarak atanan İrfan Neziroğlu kimdir? Biyografisi ve kariyeri Yeni Pakistan Büyükelçisi olarak atanan İrfan Neziroğlu kimdir? Biyografisi ve kariyeri Büyükelçi atamaları 5 Ekim 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlandı. Yeni Pakistan Büyükelçisi olarak İrfan Neziroğlu atandı. Yeni Pakistan büyükelçisi kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte kariyeri...
5 Ekim tarihli Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 Ekim tarihli Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan 5 Ekim tarihli Atama Kararnamesi Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi. Büyükelçi atamaları, daimi temsilci, BOTAŞ Genel Müdürü ile çeşitli bakanlıkların kadrolarına atamalar yapıldı
Bakan Kurum: Devlet 11 ilde 200 bin konutu yıl sonuna kadar teslim edecek! Bakan Kurum: Devlet 11 ilde 200 bin konutu yıl sonuna kadar teslim edecek! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde inşa edilen konutlar hakkında yeni açıklamalarda bulundu. 2024 yıl sonuna kadar 200 bin konut daha teslim edilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları! Üst düzey görevlendirmeler yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları! Üst düzey görevlendirmeler yapıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamalar bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Özgür Özel'den Erdoğan ve Bahçeli'ye Yeni Anayasa cevabı! Özgür Özel'den Erdoğan ve Bahçeli'ye Yeni Anayasa cevabı! CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir açıklama yaparak yeni Anayasa çalışmaları konusunda hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslendi.
MGK Bildirisi yayımlandı: Türkiye Lübnan halkının yanındadır! MGK Bildirisi yayımlandı: Türkiye Lübnan halkının yanındadır! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde gerçekleştirilen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrasında MGK Bildirisi yayımlandı.
Abdulkadir Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi ile Basra Körfezi Türkiye'ye bağlanacak Abdulkadir Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi ile Basra Körfezi Türkiye'ye bağlanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Lapis Lazuli Koridoru Bakanlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak Basra Körfezi’ni Türkiye’ye bağlayacak Kalkınma Yolu Projesi’ni hayata geçirmek istediklerini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli’nin konutunda bir araya gelen Erdoğan ve Bahçeli görüşmesi 40 dakika sürdü.
TBMM'de özel "İsrail" oturumu yapılması kararlaştırıldı! TBMM'de özel "İsrail" oturumu yapılması kararlaştırıldı! TBMM’de muhalefetin ve iktidarın talepleri ile özel bir “İsrail” oturumu yapılması kararlaştırıldı. AK Parti ve CHP’den konuya dair son dakika açıklamaları yapıldı.