Politika

CHP 226 seçim bölgesinde adaylarını duyurdu! CHP 226 seçim bölgesinde adaylarını duyurdu! Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylarını illere göre duyurdu.
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca AK Parti'den istifa etti! Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca AK Parti'den istifa etti! Eski MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca'nın yaşanan son olayların ardından Ak Parti üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim adayları için 3 il hakkında teşkilatın görüşlerini alacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim adayları için 3 il hakkında teşkilatın görüşlerini alacak! Yerel seçimler için AK Parti'nin hazırlıkları devam ediyor. AK Parti'de seçim hazırlıkları sürerken partide bir ilkin de yaşanacağı bildirildi. Buna göre Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler için 3 ildeki adaylıklarda teşkilata danışacağı bildirildi.
İYİ Parti'de bir ayrılık daha! İBB Grup Başkanvekili Özkan istifa etti İYİ Parti'de bir ayrılık daha! İBB Grup Başkanvekili Özkan istifa etti İYİ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili, Genel Başkan Meral Akşener'in talebi doğrultusunda istifa ettiğini açıkladı.
Saadet Partisi Milletvekili Bitmez'in sağlık durumu hakkında Bakan Koca'dan açıklama Saadet Partisi Milletvekili Bitmez'in sağlık durumu hakkında Bakan Koca'dan açıklama Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşması sırasında fenalaştı. Fenalaşan Saadet Partisi Bitmez, baygınlık geçirerek merdivenlere düştü. Bitmez'in sağlık durumu hakkında Bakan Koca'dan açıklama geldi.
İyi Parti Sözcüsü Zorlu, CHP'ye kapıları net şekilde kapattı! Konu tartışmaya açık değil İyi Parti Sözcüsü Zorlu, CHP'ye kapıları net şekilde kapattı! Konu tartışmaya açık değil İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Meral Akşener tarafından reddedilen CHP ittifakı hakkında yeniden konuştu. Yaptığı açıklamalarda konunun tartışmaya dahi açık olmadığını ifade etti.
İYİ Parti yerel seçimlerde Ankara ile işbirliğini yeniden oylayabilir! İYİ Parti yerel seçimlerde Ankara ile işbirliğini yeniden oylayabilir! CHP'den İyi Parti'ye yerel seçimlerde 'iş birliği yapalım' teklifi gitmiş, İYİ Parti Genel Kurulu'nda yapılan oylama ile teklif reddedilmişti. Bunun üzerine yeni bir hareketlilik gündeme geldi ve İYİ Parti'nin yerel seçimlerde Ankara için işbirliğini yeniden oylayabileceğini kaydetti.
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yıldırım: Mansur Yavaş Meral Akşener'e, Ankara için size ihtiyacım yok dedi İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yıldırım: Mansur Yavaş Meral Akşener'e, Ankara için size ihtiyacım yok dedi Yerel seçimlere yönelik hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken CHP ve İYİ Parti arasındaki buzlar erimiyor. İYİ Parti Lideri Meral Akşener'le yakınlığıyla bilinen Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ise çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yavaş, Akşener'e ''Ankara için bir talebim yok, biz zaten yüzde 60 oranıyla kazanıyoruz'' mu dedi?
Ahmet Davutoğlu duyurdu! İlk seçimde Cumhurbaşkanı adayı olacağım Ahmet Davutoğlu duyurdu! İlk seçimde Cumhurbaşkanı adayı olacağım Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bir sonraki ilk seçimde Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimde kimleri aday göstermeyeceğini açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimde kimleri aday göstermeyeceğini açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan dönüşünde gazeteciler ile röportajında yerel seçimlerde kimleri aday göstermeyeceğini açıkladı.
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Gazze açıklaması! Dışişleri Bakanı Fidan'dan Gazze açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından bugün İsrail ve Filistin hakkında açıklamalar geldi. Bu konunun ardından Filistin'i aştığından bahsetti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den 6'lı masa açıklamaları! Özür dilerim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den 6'lı masa açıklamaları! Özür dilerim Dün sabah saatlerinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masa hakkında konuştu.