Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı 65 bin TL manevi tazminatı Gazzeli çocuklara bağışladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı 65 bin TL manevi tazminatı Gazzeli çocuklara bağışladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı manevi tazminat davasını kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan alacağı 65 bin lira tazminatı Gazzeli çocuklar için bağışladı.
AYM Can Atalay kararını verdi! İkinci hak ihlali kararı AYM Can Atalay kararını verdi! İkinci hak ihlali kararı Anayasa Mahkemesi (AYM) Genel Kurul'u, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hayat Milletvekili Can Atalay için bugün toplandı. Oy çokluğu ile Atalay'a hak ihlali kararı verildi.
İYİ Parti'de istifa furyası! İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan istifasını duyurdu İYİ Parti'de istifa furyası! İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan istifasını duyurdu İYİ Parti'de yerel seçimler öncesinde istifa furyası devam ediyor. İYİ Parti Milletvekillerinin tepki olarak istifaları devam ederken bir haber daha geldi. Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan istifasını duyurdu.
İYİ Parti Lideri Akşener'in korkak çıkışına ABB Başkanı Yavaş'tan yanıt! İYİ Parti Lideri Akşener'in korkak çıkışına ABB Başkanı Yavaş'tan yanıt! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ile yaşanan gerginliğe yönelik İYİ Parti'ye operasyon yapıldığını ileri sürdü. ABB Başkanı Yavaş ve İBB başkanı İmamoğlu'na yönelik ''Korktular' açıklaması yapan Akşener'e ABB Başkanı Yavaş'tan yanıt geldi.
Gece yarısı Resmi Gazete'de duyuruldu! Yerel seçimler için yasak ve oy kullanma saatlerinde değişiklik Gece yarısı Resmi Gazete'de duyuruldu! Yerel seçimler için yasak ve oy kullanma saatlerinde değişiklik Ülkemizde Resmi Gazete aracılığıyla alınana pek çok karar kamuoyuna duyuruluyor. Resmi Gazete'nin yargı bölümünde yayımlanan kararlar gündem olurken yerel seçimlere ilişkin alınan propaganda yasak kararlarını derledik.
Ümit Özdağ'dan İYİ Parti ile işbirliği açıklaması! Sonsuza kadar devam etmeyecek Ümit Özdağ'dan İYİ Parti ile işbirliği açıklaması! Sonsuza kadar devam etmeyecek Bugün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti'ye sunulan iş birliği talebi hakkında konuştu. Yaptığı açıklamalarda bu talebin sonsuza kadar devam etmeyeceğinden bahsetti.
İYİ Parti Ankara eski İl başkanı Mesut Özarslan istifa etti! İYİ Parti Ankara eski İl başkanı Mesut Özarslan istifa etti! Son günlerde İYİ Parti'den peş peşe gelmeye devam eden istifa haberlerine bir yenisi daha eklendi. Ankara eski İl başkanı Mesut Özarslan istifa ettiğini duyurdu.
İYİ Parti Lideri Akşener son noktayı koydu! Büyükşehirlerde ve ilçelerde kendi adayımızı çıkaracağız İYİ Parti Lideri Akşener son noktayı koydu! Büyükşehirlerde ve ilçelerde kendi adayımızı çıkaracağız Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçime 'hür ve müstakil' girme kararının ardından istifaların peş peşe geldiği İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den önemli açıklamalar geldi.
İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan istifalara yönelik açıklama! Kayda değer bir kaybımız olmadı İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan istifalara yönelik açıklama! Kayda değer bir kaybımız olmadı İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinde art arda yaşanan istifalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kayda değer bir kaybın yaşanmadığını söyleyen Zorlu, partisinde yeni üyelerin katılımının da olduğunu belirtti.
AK Parti'den İstanbul adayı açıklaması! AK Parti'den İstanbul adayı açıklaması! Bugün AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamada AK Parti'nin İstanbul adayının kim olacağı yönünde bilgilendirmelerde bulunuldu.
İbrahim Özkan ve 5 İBB Meclis üyesi İYİ Parti'den istifa etti! İbrahim Özkan ve 5 İBB Meclis üyesi İYİ Parti'den istifa etti! İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 5 İBB Meclis üyesi ile birlikte istifa ettiği duyuruldu.
CHP Genel Başkanı Özel'den Belediye başkanları için seçim açıklaması! CHP Genel Başkanı Özel'den Belediye başkanları için seçim açıklaması! Bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından yapılan son açıklama ile birlikte hiçbir belediye başkanının 'Durumum riskte mi?' sorusunu akıllara getirmemesi gerektiğinden bahsetti.