Politika

AYM Can Atalay hakkındaki gerekçeli kararı Resmi Gazete'de yayımladı AYM Can Atalay hakkındaki gerekçeli kararı Resmi Gazete'de yayımladı Anayasa Mahkemesi’nin Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Can Atalay hakkındaki gerekçeli kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara ilişkin detaylar merak edilirken Resmi Gazete’de yayımlanan AYM’nin gerekçeli kararında Yüksek Mahkemenin daha önce verdiği ihlal kararının gereğinin yerine getirilmediği belirtildi.
Kulis! Cumhurbaşkanı Erdoğan temayül çalışmalarında sona geliyor Kulis! Cumhurbaşkanı Erdoğan temayül çalışmalarında sona geliyor Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partilerin adayları da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Edinilen kulis bilgisine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, temayül çalışmalarında sona yaklaştı.
Siyasiler Bakan Güler’e şehit askerler için taziye ziyaretinde bulundu! Siyasiler Bakan Güler’e şehit askerler için taziye ziyaretinde bulundu! Bugün siyasiler tarafından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e şehir askerlerimiz için taziye ziyaretinde bulunuldu.
MHP Genel Başkanı Bahçeli grup toplantısında konuştu! Meclis'te düşman istemiyoruz MHP Genel Başkanı Bahçeli grup toplantısında konuştu! Meclis'te düşman istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. MHP Lideri Bahçeli, terörle mücadele konusuna değinerek önemli açıklamalara yer verdi.
Cumhur İttifakı yerel seçim iş birliğini tamamladı! 30 büyükşehir ve 29 ilde anlaşma sağlandı Cumhur İttifakı yerel seçim iş birliğini tamamladı! 30 büyükşehir ve 29 ilde anlaşma sağlandı Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partiler arası iş birlikleri de yavaş yavaş tamamlanıyor. Cumhur İttifakı da iş birliklerinin sonuna geldi. AK Parti ve MHP, 30 büyükşehir ve 29 ilde anlaştı!
Yeni iddia! İYİ Parti lideri Akşener Ankara'yı kazanmak için talimat verdi Servet Avcı'ya teklif götürülecek Yeni iddia! İYİ Parti lideri Akşener Ankara'yı kazanmak için talimat verdi Servet Avcı'ya teklif götürülecek Ülkemizde yerel seçim hazırlıkları devam ederken adaylık açıklamaları da yakından takip ediliyor. Partilerin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları merak konusu olmaya devam ederken kulis bilgileri de gündem olmaya devam ediyor. Ankara'yı istediği iddia edilen İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in talimat verdiği ve Servet Avcı'ya teklif götürülmesini istediği kaydedildi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu! DEM Parti'si hakkında soruşturma başlatıldı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu! DEM Parti'si hakkında soruşturma başlatıldı Bugün Adalet Partisi Yılmaz Tunç tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte DEM Parti'si hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
AK Parti, Ankara ve diğer büyükşehirler için iki parti ile görüşecek! AK Parti, Ankara ve diğer büyükşehirler için iki parti ile görüşecek! Gelecek sene yapılacak olan seçimler hakkında merak edilenlerin artmasının ardından AK Parti'nin iki parti ile daha görüşme yapacağı öğrenildi.
İddia! AK Parti ve MHP Ankara'da 5 ilçede anlaştı İddia! AK Parti ve MHP Ankara'da 5 ilçede anlaştı 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken ittifaklar arası iş birliği görüşmeleri de tüm hızıyla devam ediyor. Bir iddiaya göre AK Parti ve MHP Ankara'da 5 ilçe için anlaştı. O ilçeler MHP'de!
İlk Haber Ankara duyurmuştu! Merve Çakar İYİ Parti'ye katıldı İlk Haber Ankara duyurmuştu! Merve Çakar İYİ Parti'ye katıldı Siyasetin gündeminde oldukça hareketli günler yaşanıyor. İYİ Parti'de istifa haberleri gelmeye devam ederken Haberankara.com olarak bir kulis bilgisine yer vermiştik. Zafer Partisi'nde mobbinge uğradığı gerekçesi ile görevinden istifa eden Merve Çakar'ın siyasi kariyerine İYİ Parti'de devam edeceği ileri sürülürken beklenen açıklama geldi.
Tayyibe Merve Çakar'ın İYİ Parti'de siyasi kariyerine devam edeceği iddia edildi! Tayyibe Merve Çakar'ın İYİ Parti'de siyasi kariyerine devam edeceği iddia edildi! İYİ Parti'de istifa depremi devam ederken yeni bir kulis bilgisi ile sosyal medya hareketlendi. Zafer Partisi'nde mobbinge uğradığını iddia ederek görevinden istifa eden Çakar'ın siyasi kariyerine İYİ Parti'de devam edeceği ileri sürüldü.
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Kararı ile yayımlandı! Altı ülkenin vatandaşları için vize muafiyeti getirildi Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Kararı ile yayımlandı! Altı ülkenin vatandaşları için vize muafiyeti getirildi Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Kararları yayımlandı. Yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararlarında 6 ülkenin vatandaşları için verilen vize muafiyeti kararı dikkati çekti.