Politika

Yastık altı altını olanlar dikkat! Yeni düzenlemeyle yastık altı devri kapanıyor Yastık altı altını olanlar dikkat! Yeni düzenlemeyle yastık altı devri kapanıyor Yastık altı altını olanlara yeni düzenleme geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu, artık altınlar yastık altında saklanamayacak. Yeni düzenleme çok yakında geliyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Adayı Murat Kurum'un seçim vaadi belli oldu! İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Adayı Murat Kurum'un seçim vaadi belli oldu! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarının startını Eyüpsultan Camii'nde verdi. Kurum'un seçim vaadi ve siyasi kariyeri de merak konusu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin 26 ilde belediye başkan adayını duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin 26 ilde belediye başkan adayını duyurdu! Bugün İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti aday belirleme toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 26 ilin belediye başkan adayları açıklandı.
Yerel seçim için kritik saatler! AK Parti bugün 26 ilin adayını açıklayacak Yerel seçim için kritik saatler! AK Parti bugün 26 ilin adayını açıklayacak 31 Mart seçimleri için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açıklanacak olan adayların belli olduğu ifade edildi.
AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu! 16 milyon İstanbullu için çıkacağız AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu! 16 milyon İstanbullu için çıkacağız AK Parti Milletvekili Murat Kurum’a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu parti yönetimi tarafından bildirildi. Murat Kurum’un ekibine konuyla ilgili yaptığı açıklamanın bir kısmı sosyal medyadan paylaşıldı. Kurum, 16 milyon İstanbullu için yola çıkacaklarını bildirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına atanan Yavuz Selim Kıran kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına atanan Yavuz Selim Kıran kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bakan yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 6 Ocak tarihi ile yayımlanan Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına atanan Yavuz Selim Kıran’ın kimliği merak edildi.
CHP'den Tandoğan Meydanı'nda miting çağrısı! Anayasaya sahip çıkalım CHP'den Tandoğan Meydanı'nda miting çağrısı! Anayasaya sahip çıkalım CHP, Yargıtay'ın AYM'nin verdiği Can Atalay'a yönelik hak ihlali kararına ikinci kez uymamasını 'darbe girişimi' olarak nitelendirirken, herkesi Ankara'da bulunan Tandoğan Meydanı'nda düzenleyecekleri mitinge davet etti.
AK Parti, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatlarının süresini uzattı! AK Parti, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatlarının süresini uzattı! Bugün AK Parti tarafından yapılan açıklamalarda Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı sürelerinin ay sonuna kadar uzatıldığı öğrenildi.
Seçmen listeleri askıya çıktı! Seçmen listeleri askıya çıktı! 31 Mart yerel seçimlerine 3 ay kalırken seçim çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda muhtarlık bölgesi askı listeleri muhtarlıklara gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler için açıkladı! Ankara adayını Ankara'da açıklayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler için açıkladı! Ankara adayını Ankara'da açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin adaylarını açıklaması beklenirken İstanbul ve Ankara adaylarının açıklanacağı tarihe ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi.
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu! AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu! 31 Mart yerel seçimleri hakkında bugün AK Parti sözcüsü Ömer Çelik tarafından son dakika açıklamalara yer verildi.
CHP'nin yerel seçimler için aday belirleme süreci devam ediyor CHP'nin yerel seçimler için aday belirleme süreci devam ediyor 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak YSK Başkanı Ahmet Yener'in seçimlere katılacak partileri açıklaması ile birlikte CHP'nin de aday belirleme sürecine devam ettiği öğrenildi.