Politika

Bilecik Belediyesi oylama sonucu yeni başkanını seçti! Bilecik Belediyesi oylama sonucu yeni başkanını seçti! Bilecik Belediye Başkanı'nın geçici görevden alınmasının ardından istifasının verildiği duyurulmuştu. Bunun üzerine yapılan oylama sonucunda yeni belediye başkanının belli olduğu ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Güvenlik Zirvesi gerçekleştirildi! İşte toplantı sonrası açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Güvenlik Zirvesi gerçekleştirildi! İşte toplantı sonrası açıklamalar Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Güvenlik Zirvesi sonrasında toplantıda konuşulan konular hakkında açıklamalara yer verildi.
Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! HDP’ye seçim yardımı Mehmetçiğe ihanettir Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! HDP’ye seçim yardımı Mehmetçiğe ihanettir Pençe-Kilit bölgesinde yapılan terör saldırısı sonucunda dokuz kahraman Mehmetçiğimiz şehit oldu. Mehmetçiklerimizin şehadet haberi ile beraber pek çok siyasiden başsağlığı mesajı gelirken Vatan Partisi Çankaya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Demirbaş'tan HDP çıkışı geldi.
CHP Lider Özel duyurdu! CHP’nin Ankara’daki Anayasa’ya Saygı mitingi iptal edildi CHP Lider Özel duyurdu! CHP’nin Ankara’daki Anayasa’ya Saygı mitingi iptal edildi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde dokuz askerimizin şehit olması nedeniyle 14 Ocak tarihinde Ankara’da yapılması planlanan mitingin iptal edildiğini açıkladı.
AK Parti Sözcüsü Çelik açıkladı! AK Parti aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle ertelenmiştir AK Parti Sözcüsü Çelik açıkladı! AK Parti aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle ertelenmiştir Yerel seçim süreci devam ederken AK Parti'nin pazar günü aday tanıtım toplantısı düzenleyeceği bildirilmişti. MSB tarafından açıklanan şehit haberlerinin ardından AK Parti'den bir son dakika açıklaması geldi.
CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'ndan ABB Başkanı Yavaş hakkında ilk açıklama! İkimiz de Angaralıyız CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'ndan ABB Başkanı Yavaş hakkında ilk açıklama! İkimiz de Angaralıyız CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olan oyuncu Erdal Beşikçioğlu, adaylığı sonrası kameraların karşısına geçerek ilk kez konuştu. CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Beşikçioğlu, 'Mansur Yavaş adaylığını istemedi' iddiasını yanıtlarken önemli ifadelere yer verdi.
CHP PM'de sular durulmuyor! İmamoğlu ve Lütfü Savaş'a PM'de tepki CHP PM'de sular durulmuyor! İmamoğlu ve Lütfü Savaş'a PM'de tepki CHP PM toplantısında tansiyon yükseldi. Belediye başkan adaylarının tespit edildiği toplantıda, sürpriz isimlerin yanı sıra özellikle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yeniden aday gösterilmesine PM üyelerinden de tepkiler geldi. Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul ilçeleriyle ilgili kararları da meclis üyeleri tarafından eleştirildi.
Meral Akşener'den yerel seçim açıklaması! Tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız Meral Akşener'den yerel seçim açıklaması! Tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından bugün seçim ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Gelen bu açıklamada tahmin edilemeyecek bir sonuç elde edilebileceğinden bahsetti.
MHP 55 belediye başkan adayını daha duyurdu! MHP 55 belediye başkan adayını daha duyurdu! 31 Mart yerel seçimleri için partiler tarafından adayların açıklanması devam ederken, MHP tarafından bugün yapılan açıklamalarda 55 adayın daha belirlendiği ifade edildi.
ABB Başkanı Yavaş'ın Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığına itiraz ettiği iddia edildi! ABB Başkanı Yavaş'ın Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığına itiraz ettiği iddia edildi! Sosyal medyanın gündeminde CHP'den Ankara'nın Etimesgut ilçesine belediye başkanı adayı olarak gösterilen Erdal Beşikçioğlu yer alıyor. Beşikoğlu'nun CHP'den ilçe belediye başkan adayı olarak gösterilmesine ilişkin iddialar gündeme gelirken bu kez ABB Başkanı Yavaş'ın Beşikçioğlu'nun adaylığına itiraz ettiği ve bunun nedenine ilişkin de bazı iddialar dikkati çekti.
CHP'de yerel seçimler için 242 belediye başkan adayı belli oldu! CHP'de yerel seçimler için 242 belediye başkan adayı belli oldu! Türkiye'de 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklar hız kesmeden sürerken yeni açıklamalarda gelmeye devam ediyor. Yerel seçim heyecanı sürerken CHP'de 242 belediye başkan adayının belirlendiği öğrenildi.
CHP 4 ilde daha büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı! CHP 4 ilde daha büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı! Cumhuriyet Halk Partisi tarafından daha önce yapılan açıklamaların ardından bugün 4 il için daha belediye başkan adaylarının açıklandığı ifade edildi. O isimler il bazında duyuruldu.