Politika

Milliyetçi Hareket Partisi 55 ilçede daha adaylarını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi 55 ilçede daha adaylarını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları kapsamında 55 ilçe için daha belirlediği aday listesini yayınladı.
Abdülkadir Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında, kariyeri siyasi hayatı ne? Abdülkadir Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında, kariyeri siyasi hayatı ne? Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Partilerin de seçim çalışmaları hummalı şekilde devam ederken adaylıklarla ilgili çeşitli isimler gündem oluyor. O isimlerden biri de AK Parti'den Abdülkadir Aydoğan oldu. Özellikle Ankara'nın Yenimahalle ilçesi için adı kulislerde yer alan Aydoğan'ın hayatı ve siyasi kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki, Abdülkadir Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında, kariyeri siyasi hayatı ne?
Fatih Ünal kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Ünal kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti'nin önemli isimlerinden Fatih Ünal'ın adı yerel seçimler yaklaşırken yeniden gündem oldu. Adı Ankara'da Keçiören Belediye Başkan adaylığında geçen Ünal'ın hayatı ve siyasi kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki, Fatih Ünal kimdir, nereli, kaç yaşında? Detaylar haberimizde...
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok kimdir? AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok kimdir? AK Parti tarafından bugün yapılacak olan aday tanıtım toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayının kim olacağına yönelik merak edilenler attı. Keçiören Belediye Başkanı olarak görevini yürüten Turgut Altınok'un Ankara için aday olup olmadığına yönelik resmi açıklama beklenirken bir yandan Altınok'un siyasi kariyeri merak edildi.
Yeni RTÜK üyesi mecliste yapılan oylama ile belirlendi Yeni RTÜK üyesi mecliste yapılan oylama ile belirlendi RTÜK'te boşalan bir üye yapılan oylama sonucu belirlendi
Yargıtay üyeliğine seçilen 4 yeni isim belli oldu! Yargıtay üyeliğine seçilen 4 yeni isim belli oldu! Yargıtay üyeliğine 4 yeni ismin seçildiği ve kararın resmen yayınlandığı bildirildi.
AK Parti aday tanıtım toplantısı yarın Ankara'da düzenlenecek! AK Parti aday tanıtım toplantısı yarın Ankara'da düzenlenecek! 31 Mart yerel seçimleri için meraklı bekleyiş devam ederken yarın Ankara'da AK Parti'nin aday tanıtım toplantısının gerçekleştirileceği ifade edildi.
İYİ Parti Lideri Akşener yerel seçimlere hür ve müstakil gireceklerini açıkladı! İstediğiniz kadar zırlayın, istediğiniz kadar bağırın İYİ Parti Lideri Akşener yerel seçimlere hür ve müstakil gireceklerini açıkladı! İstediğiniz kadar zırlayın, istediğiniz kadar bağırın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin yeni yılın ilk TBMM Grup Toplantısında konuştu. Akşener, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde verdiğimiz şehitlerimiz ve yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.
Bakan Tunç'tan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun cezasına ilişkin açıklama Bakan Tunç'tan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun cezasına ilişkin açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun moto kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olması ardından 27 bin 300 lira adli para cezasına çarptırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu, taksirle işlenen suçun mahkemenin takdiri olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Beştepe'de bir araya gelen Bakanlar Kurulu'nda emekli ve memur zammına ilişkin karar alınması beklenirken bunun da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.
Evde Bakım Yardımı yattı mı, ne zaman yatacak, hangi illere yatacak? Evde Bakım Yardımı yattı mı, ne zaman yatacak, hangi illere yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evlerinde bakıma muhtaç vatandaşlara ve ailelerine yönelik verilen ekonomik destek Evde Bakım Yardımı ile ilgili son gelişme bakanlık tarafından duyuruldu. Peki, Evde Bakım Yardımı yattı mı, ne zaman yatacak, hangi illere yatacak? Detaylar haberimizde...
Emeklinin gözü Beştepe'de! Kabine toplantısı bugün yapılacak Emeklinin gözü Beştepe'de! Kabine toplantısı bugün yapılacak SSK ve Bağ-Kur emeklisinin gözü bugün Beştepe'de yapılacak Kabine toplantısına çevrildi. Maaş zammı beklentinin altında kalan emekliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alacağı kararı bekliyor.