Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Ankara ilçe belediye başkan aday tanıtım toplantısında konuşuyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Ankara ilçe belediye başkan aday tanıtım toplantısında konuşuyor! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada aday tanıtımından önce halka sesleniş gerçekleştirdi.
İsveç'in NATO üyeliği bugün TBMM'den geçti! İsveç'in NATO üyeliği bugün TBMM'den geçti! Bugün gelen son dakika gelişmesi ile birlikte bir süredir gündemde olan İsveç'in NATO üyeliğinin TBMM'den geçtiği öğrenildi. Kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayından geçmesinin beklendiği ifade edildi.
Ocak 2024 Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek? Ocak 2024 Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek? Kamuoyu Kabine toplantısının yapılacağı tarihi merakla bekliyor. Kabine toplantısı için meraklı bekleyiş devam ederken bir yandan da toplantıda masaya yatırılacak konular için araştırmalar sürüyor. Kabine toplantısı tarihi merakla beklenirken kamuoyunun araştırdığı konu başlıklarına ilişkin detayları derledik.
Merakla beklenen buluşma! ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu bir araya geldi Merakla beklenen buluşma! ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu bir araya geldi Cumhuriyet Halk Partisi'nden Etimesgut Belediye Başkan Adayı olan ve son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan Erdal Beşikçioğlu, nihayet Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.
MHP Lideri Bahçeli'den Ankara'da Turgut Altınok'a tam destek açıklaması! MHP Lideri Bahçeli'den Ankara'da Turgut Altınok'a tam destek açıklaması! Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Turgut Altınok'un Ankara'da aday olması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli İsveç'in NATO üyeliği hakkında da görüşlerini ifade etti.
İYİ Parti Sözcüsü Zorlu duyurdu! Çok kısa bir süre içerisinde Ankara adayımızı sunacağız İYİ Parti Sözcüsü Zorlu duyurdu! Çok kısa bir süre içerisinde Ankara adayımızı sunacağız Partiler tarafından illere göre adayların duyurulduğu bu son günlerde İYİ Parti tarafından Ankara için adayın ne zaman duyurulacağı merak konusu olmuştu. Bunun üzerine bugün İYİ Parti'den açıklama geldi.
Meclis'in bu haftaki gündemi emekli! Yüzde 5 ek zam mesaisi Meclis'in bu haftaki gündemi emekli! Yüzde 5 ek zam mesaisi TBMM Genel Kurul'u haftaya yoğun mesaiyle başlayacak. Meclis'in gündem maddesi ise SSK ve Bağ-Kur emeklisine verilecek yüzde 5 ek zam teklifi olacak.
MHP 55 belediye başkan adayını daha açıkladı! MHP 55 belediye başkan adayını daha açıkladı! Bugün MHP tarafından 31 Mart seçimleri için hangi isimlerin aday olarak çıkarılacağı hakkında merak edilmesinin ardından 55 belediye başkan adayının daha açıklandığı ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da 39 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da 39 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı! AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 37'si AK Parti, 2'si MHP olmak üzere 39 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı.
Bakan Tunç'tan 8. Yargı Paketi hakkında son dakika açıklaması! Uyum düzenlemeleri var Bakan Tunç'tan 8. Yargı Paketi hakkında son dakika açıklaması! Uyum düzenlemeleri var Bir süredir merakla beklenen 8. Yargı Paketi'ne ilişkin olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, son dakika açıklamalarına yer verdi. Bakan Tunç, sürece dair bilgi verirken konunun TBMM'de görüşüleceği tarihe ilişkin de açıklamalarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi 6. Etap aday duyuruları kapsamında 55 ilçe adayını daha açıkladı! Milliyetçi Hareket Partisi 6. Etap aday duyuruları kapsamında 55 ilçe adayını daha açıkladı! Milliyetçi Hareket Partisi kademeler halinde ilçe adaylarını belirlediği anda halkla paylaşıyor.
AK Parti seçim beyannamesi ne zaman açıklanacak? AK Parti seçim beyannamesi ne zaman açıklanacak? 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için partilerin hazırlıkları devam ederken seçmenler de süreci takip ediyor. AK Parti'nin belediye başkanlarını açıklaması üzerine ilçe belediye başkanlarının açıklanacağı tarih de merak edilmeye başlandı.